Etude House – Ice Cream nagellak Deel 2

Etude House – Ice Cream nagellak Deel 2

1

Alweer een tijdje geleden schreef ik een artikel over de super schattige ice cream lakjes van het buitenlandse merk Etude House. Ik denk wel dat dit de schattigste lakjes zijn die ik ooit heb gezien en heb ze daarom lekker opvallend in het zicht staan zodat ik ze vaak kan bekijken…

De vorige keer liet ik er al 3 zien in de roze/paars tinten. Nu heb ik weer een artikel over de lakjes voor jullie maar dan de andere kleuren waaronder de erg snel uitverkochte blauw!

Dit keer de kleurtjes:

♥ Blue Mint
♥ Peach
♥ Green Apple

2

Alle 3 ook weer super schattig lijken helemaal op lekkere zoete ijsjes. De Blue mint kleur is een gewilde kleur en is vaak uitverkocht. Nu is het mij toch gelukt deze te kopen en wat ziet hij er mooi uit.
De vorige keer verbaasde ik over de dekking, de producten zien er onwijs leuk uit, maar of de kwaliteit ook goed was wist ik niet, maar ik was verrast. Al bij een laagje geeft de nagellak een goede dekking, maar om het nog net wat intenser te maken is een 2 laagjes een aanrader.

3

In totaal heb ik er nu 6 en zeg nu eerlijk, ziet het erg niet onwijs schattig uit? Ik ben ieder geval verkocht en ondanks dat ik niet vaak nagellak (kan) dragen vind ik ze echt heel erg leuk om in mijn stash te hebben.
Hieronder zie je dekking van de nagellak. Door het zonlicht lijken de groen en blauw bijna neon kleurig maar dat valt mee. Nu snap ik ook waarom de blauw zo vaak is uitverkocht, deze is echt prachtig!

4Ook deze komen van Ebay maar heb ik bij een andere verkoper gekocht dan waar ik de roze lakjes de vorige keer vandaag haalde aangezien daar de blauw op was.

De ebay verkoper is f2plus1 waar je de lakjes voor €3,31 per stuk kunt bestellen met gratis verzendkosten.

Bekijk ook de review van de andere ice cream lakjes.

Wat vind jij van de Etude House ice cream lakjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram