Etude House – Etoinette Crystal Shine lips

Etude House – Etoinette Crystal Shine lips

2

Zoals jullie weten ben ik de afgelopen tijd behoorlijk geïnteresseerd geraakt in buitenlandse make-up merken. Zo schreef ik al een artikel over de Handcrème en de Ice Cream lakjes van Etude house en heb ik vandaag opnieuw een review van dit leuke merk namelijk van de prachtige lipstick Etoinette Crystal Shine Lips, een real princess story…

Dit pareltje zit verpakt in een prachtig vormgegeven huls wat ervoor zorgt dat ieder meisje hier toch vrolijk van wordt?en zich voelt als een prinses? Ik ben hem gaat testen en hieronder lees je mijn verslag.

3Deze lipstick trok direct mijn aandacht toen ik hem op Ebay tegen kwam tussen de andere mooie producten en dat is zeker niet gek, kijk hoe mooi die eruit ziet?

De lipstick is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Het is natuurlijk altijd moeilijk om een kleur via internet te kiezen omdat je niet weet hoe de pigment is en de kleur zelf, maar omdat ik al zo enthousiast was over de nagellak en de verpakking er super cute uitziet heb ik het gewoon gedaan en ben ik voor een mooie roze kleur gegaan nr. PPK001.

4De huls is licht roze met gouden details, verder is hij van plastic, maar dat maakt hem niet minder mooi. Op de verpakking staan bijna alleen maar chineze tekens dus het is een beetje moeilijk te begrijpen wat erop staat, maar als ik het goed begrijp is het een lipstick die een mooie glans op je lippen maakt.

5
Daarnaast is het volgens mij een lipstick die je ook weer kunt opbouwen voor een mooi effect. Wanneer je meer lagen over elkaar heen brengt wordt de kleur intenser en kan je door middel daarvan een ombre effect op je lippen maken wanneer je het aanbrengt met een kwastje. Ook heeft de lipstick een rozengeur wat ik persoonlijk een beetje jammer vind, ik ben meer een liefhebber van make-up producten zonder geur!

7Hieronder zie je de lipstick met daarin de letter E van Etude house verwerkt. Wauw!

8Swatches

9

 

Hieronder heb ik gekeken hoe groot het verschil eruit zou zien op de lippen wanneer ik meerdere lagen opdeed. Helaas is het maar heel minuscule…

10Een prachtige lipstick, in een prachtige huls. Helaas is het pigment niet ontzettend sterk, maar maakt hij de lippen erg zacht. Persoonlijk vind ik de rozengeur een beetje jammer maar ondanks dat vind ik hem prachtig en het is een mooi toevoegingen aan mijn lipproducten stash.

Ik kocht deze lipstick bij dezelfde verkoper als de handcrème voor $11,05.
Klik hier voor de verkoper.

Wat vind jij van de Etoinette Crystal Shine lipstick van Etude house?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram