Etos Verzorgende Mousse!

Etos Verzorgende Mousse!

1

Het afgelopen weekend en ook vandaag heb ik een paar mooie momenten gehad om de verzorgende mousse van Etos met SPF 30 te gaan testen. Een lekker zonnetje aan de lucht met af en toe weer een wolk, maar daar ren ik niet voor weg, nee ik ben lekker de zon in gegaan en heb de verzorgende mousse van Etos met mij meegenomen…

Op het eerste gezicht was ik al erg nieuwsgierig omdat ik de vloeibare zonnebrand producten eigenlijk wel een beetje zat ben en nog niet eerder ervaring heb gehad met een mousse. En net als bij douchemousse, scheermousse vind ik het een super fijne substantie en makkelijk in gebruik. Hoogtijd om de verzorgende mousse met SPF 30 te gaan beoordelen.

2

De mousse is nieuw toegevoegd aan de Etos Suncare-lijn . Deze flacon bevat 75ml. Een mousse die  makkelijk uitsmeert, snel intrekt en een verzorgend effect heeft volgens Etos.

3

De mousse zit in een handig mee-neem formaat die je makkelijk in je tas kan mee sleuren voor een dagje strand of je vakantie. De vormgeving ziet er  leuk en fris uit. Daarnaast zit de mousse in een handig pomp systeem wat makkelijk in gebruik is.

4

Het lijkt wel een toefje slagroom die ik op mijn hand heb liggen. Deze luchtige, zachte mousse die ook nog is lekker neutraal naar vakantie ruikt komt er in een mousse vorm uit, maar eenmaal op de huid wordt hij toch wel erg vloeibaar, wat zich wel heel makkelijk laat uitsmeren. Daarnaast heb je aan een toefje wel meer als genoeg. De mousse trekt niet heel snel en in en voelt ook nog best lang aanwezig op de huid. Eenmaal ingetrokken voelt de huid wel heerlijk zacht en ruikt het ook erg prettig.

5

Het voordeel aan mousse vind ik dat je maar weinig nodig hebt, en dat het net wat leuker is dan een vloeibare milk. Ik heb namelijk best veel ervaringen met een milk zonnebrand die begon te lekken en te smeren en een mousse is toch wat compacter. Daarnaast vind ik de prijs en de inhoud van Etos heel goed en is het formaat ideaal om mee te sleuren.

Alle producten uit de Etos Suncare-lijn zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 3.49.

Heb jij ervaring met een zonnemousse?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram