Etos – Schoencadeautjes onder de 5 EUR!

Etos – Schoencadeautjes onder de 5 EUR!

 

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje… Etos heeft nu meer dan 100 (schoen)cadeautjes onder de €5,-! Van minigeur tot knutselboek, van toilettas tot telefoonhoesje: dit jaar vult Sint de schoenen met originele cadeautjes voor een kleine prijs. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Ook ontvangen slimme hulppieten bij Etos flinke kortingen op diverse cadeausets en luchtjes, voor zowel dames als heren. Het presentje kan extra mooi en feestelijk ingepakt worden in een speciale cadeaudoos.

 

Voor het hele gezin

Dit jaar shopt Sint wel heel voordelig. De echte ‘beauty queens’ verrast hij dit jaar met de Etos Nailart kit (€3.99). Met vier kleuren glitters voor je vers gelakte nagels creëer je hiermee feestelijke handen. Voor dochters, moeders en oma’s zijn er fijne beautyproducten en -accessoires, zoals de cupcake badbruisbol (€1.99), originele make-uptasjes (€4.99) of de Etos aroma badolie lavendel (€4.57). Heerlijk voor tijdens de koude decembermaand! Speciaal voor stoere zonen, vaders en opa’s zijn er onder andere een originele 3D-puzzel (€0.99), een telefoonhoesje (€4.99) of Burberry minigeuren (€4.99). Naast de schoenpresentjes kan Sint bij Etos ook goed slagen voor betaalbare cadeausets voor jong en oud.

De (schoen)cadeautjes onder de €5.-zijn verkrijgbaar bij Etos tot en met zondag 9 december 2012. Bekijk het gehele aanbod via www.etos.nl.

Voor sommige cadeautjes geldt OP=OP!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram