Etos – Perfecte Basics!

Etos – Perfecte Basics!

etos0Er is een BB Cream waar ik steeds maar weer enthousiast over ben en die ik steeds weer opnieuw aanschaf, de BB Cream van etos! Nu komt etos met een nieuwe foundation, en ook al ben ik een beetje de foundations vergeten, hier ben ik toch erg enthousiast naar!

Een foundation en lipgloss zijn namelijk de perfecte basics. En met dank aan etos kan je nu al tegen een mooie betaalbare prijs al stralend voor de dag komen. Om je ermee kennis te laten maken review ik zowel de foundation als de lipgloss!

Etos – Lipgloss nr.05

Deze nieuwe lipgloss van etos bevat Vitamine E en zorgt naast een mooie gloss ook nog is dat de lippen lekker zacht aanvoelen. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleurtjes:Transparant, zacht roze, zalm, donker roze en rood.

etos2Etos – Foundation nr. 002

De nieuwe foundation van etos is ongeparfumeerd waardoor hij  geschikt is voor ieder huidtype. Daarnaast bevat hij Vitamine E die ervoor zorgt dat je huid ook nog gehydrateerd wordt en lekker zacht aanvoelt. Deze foundation is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.

etos3
Hieronder op de foto zie je hoe de structuur van de foundation en de lipgloss eruit ziet. Het is wel even wennen nu ik de foundation zo zie, maar ik ben benieuwd. De gloss vind ik er prachtig uitzien.

etos4

Hieronder de producten op mijn huid. De foto helemaal links is mijn gezicht zonder de foundation, daarnaast zie je de foto met een laagje foundation. Persoonlijk vind ik hem echt op het randje zitten qua kleur. Hij is net iets te donker voor mijn huid, aangezien ik maar weinig product hebt gebruikt, dus het is wel een product die ik moet mengen met een nog lichtere teint.

♥ Helemaal rechts zie je mijn lippen op de foto, op de eerste foto zonder product, op de 2 met een laagje gloss en op de laatste foto een beetje gloss maar dan buiten in natuur licht gemaakt.

etos-reviewHet was even wennen om weer een foundation te dragen na een lange zomertijd zonder make-up een BB cream dagen. Toch vind ik het fijn dat een foundation toch wel voor een goede dekking zorgt. Ook vind ik het een pluspunt dat de foundation ongeparfumeerd is waardoor het geschikt is voor ieder huidtype. Mijn huid heeft een teint lichter nodig en dan vind ik hem ideaal voor komend najaar voor de super betaalbare prijs.

De lipgloss vind ik pretty, helaas wel een beetje aan de plakkerige kant maar voor een naturel look is hij mooi. Een nadeel bij gloss in tube verpakking vind ik altijd dat ik al snel te veel product eruit krijg, wel weer handig dat je het door het schuin afgesneden tuitje de lipgloss makkelijk kunt aanbrengen.

etos1

De Etos foundation is verkrijgbaar sinds 19 augustus voor slechts €2,99. De lipgloss ligt vanaf 2 september in de winkel voor €2,49.
Vanaf 2 tot 15 september zijn beide producten verkrijgbaar voor slechts €2,- per stuk!

Ben jij benieuwd naar de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram