Etos Highlighting illuminizer!

Etos Highlighting illuminizer!

etos1Etos komt met een nieuw Limited Edition product namelijk de Highlighting illuminizer. Met dit product benadruk je jouw sterke punten en laat je je gezicht meer stralen…

Ik had zelf het idee dat ik dit product al is eerder voorbij heb zien komen en toen ik tussen mijn artikelen ging kijken was dit ook het geval. Toch zijn de producten iets anders dan vorig jaar. De verpakking en er zijn nu verschillende tinten van de Highlighting iluminizer verkrijgbaar! Kijk mee!

etos2

Dit product heeft een lichte kleurtint en een subtiele glans zonder glitters. Het is een product dat je zowel kunt gebruiken om je jukbeenderen te accentueren of net onder je wenkbrauw voor een open blik.

etos3De highlighting illuminizer is verkrijgbaar in 3 varianten:

Bronze
Gold
Rozeetos4Aanbrengen is gemakkelijk, het product zit in een tube waardoor je makkelijk kan doseren op je vingers. Je neemt een klein beetje product en brengt deze aan op de jukbeenderen of onder de wenkbrauw.etos5

Het product voelt zacht aan op de huid en geeft een prachtige parelmoer glans. Normaal ben ik meer van de vaste poeder highlighters maar ik merk toch dat ik best behoefte heb aan een vloeibare vorm. Dit was vorig jaar nog niet het geval maar ik vind toch dat het mooier te blenden is met je foundation.

etos6

Verkrijgbaar vanaf 3 februari voor €2,99 per stuk!

Wat vind jij van dit product?
Gebruik jij liever een vaste of vloeibare highlighter?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram