Etos Colour Care lipsticks!

Etos Colour Care lipsticks!

Tijd voor lipstick nieuws! Etos heeft namelijk 10 nieuwe kleurtjes toegevoegd aan haar Colour Care lijn en ik word er helemaal vrolijk van.

Het gaat om fleurige lipsticks gehuld in licht bronzen hulzen en een transparante dop. Je ziet het kleurtje door de dop en ze hebben nog een hele vrolijke namen. Tijd om te reviewen!

e2

Ik ontving drie kleurtjes om te testen. In totaal zijn er dus 10 nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie. De kleuren verschillen van nude tot fel roze en donker rood, kortom voor ieder wat wils.
e4

De verpakking is lekker fris, duidelijk en zonder al te veel poespas. Ze zien er niet heel luxe uit maar dat vind ik het niet storend gezien de prijs. Ik vind het altijd fijn dat ik direct kan zien met welke kleur lipstick ik te maken hebt.

e5

Ik ontving drie kleuren:

Peach on the Beach
Summer Sweet
Sensual Nude

Alle drie heel verschillend maar allemaal even prachtig. Het zijn tinten die ik graag draag in de zomer en lente, lekker fris en opvallend! Daarnaast hebben de lipsticks hebben een zachte textuur die je lippen verzorgen en beschermene6

Peach on the Beach

Peach on the Beach is een fris oranje kleurtje. Ik vind hem leuk en lekker fris voor de zomer. Let er wel op dat dit echt een kleur is die bij je huid past.

e7

Summer Sweet 

Summer Sweet vind ik een heerlijke framboos roze kleur. Echt een kleur die ik snel zou opdoen in de zomer, lekker zoet en fris!

e8

Sensual Nude

Sensual Nude is zoals de naam al aangeeft een oude tint. Hij is vrij licht bruin van kleur en toch een beetje warm. Het is kleur waar ik als nude liefhebber nieuwsgierig naar ben.

e9

Peach on the Beach – Summer Sweet – Sensual Nude 

6

Hieronder de swatches op mijn hand aangebracht. e11

Hieronder het resultaat van de kleurtjes op mijn lippen.

Peach on the beach

a1

Summer Sweet

a2

Sensual Nude

a3

Peach on the beach – Summer Sweet – Sensual Nude

aaPicMonkey Collage

2

Wat een mooie kleurtjes, ik ben blij! De lipsticks voelen als boter aan op je lippen en de kleuren die ik heb getest zijn qua intensiteit prima. Vooral de framboos roze kleur, ‘Summer Sweet’ vind ik prachtig en zal ik er zeker bij pakken. Ik heb roze kleur op mijn lippen een hele ochtend gedragen en na 3 uurtjes was het toch wel tijd om bij te werken. Maar voor de prijs en het product wat je ervoor krijgt vind ik dat prima! Ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes.

e10

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €2,99 per stuk bij Etos.

Wat vind jij van deze lipsticks? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram