Etos – Color Lipbalm

Etos – Color Lipbalm

lip1

Een paar dagen geleden schreef ik over de zomerse Blush Powder van Etos eigenmerk. Deze super schattige Blush met 5 unieke kleuren is ideaal te gebruiken in combinatie met de nieuwe Color Balm van Etos…

Tijd om deze bij jullie onder de aandacht te brengen. Deze kleurrijke beautymusthave is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Hij zorgt ervoor dat je lippen verzorgt aanvoelen door de fijne balsem met toch een mooi kleurtje net als een lipstick!

lip2

Ik vind hem erop het eerste gezicht echt ontzettend tof uit zien. Helemaal het kleurtje spreekt mij voor de zomer heel erg aan en ook de stick vorm vind ik leuk. Ik ben hem natuurlijk gaan testen en ik kan je nu al verklappen dat ik enthousiast ben.

lip4

De Balm zorgt ervoor dat je lippen ongelofelijk zacht aanvoelen zonder dat het naar enige tijd droog gaat worden. De kleur is lekker roze met shimmers erin en vooral de glitters komen goed terug op de lippen.

De stick is heel handig in gebruik en aan te brengen. Mocht de punt langzaam op gaan dan kun je met behulp van de draaiknop onderaan de stick weer groter maken.

Swatches

lip3

Ik ben natuurlijk gaan testen en voor de prijs van 3,99 vind ik het resultaat echt super. De kleur die eraf komt is goed, hij glanst en hij voelt heerlijk aan op de lippen.

lip etos

Verkrijgbaar dus in 5 kleuren waaronder de mooie lichtroze! Per stuk verkrijgbaar voor 3,99 EUR

Let op: Op dit moment tot 9 juni loopt er nog een leuke actie van 25% korting!!

Wat vind jij van de nieuwe Lip Balm stick van Etos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram