Etos ♡ Primer Anti Redness

Etos ♡ Primer Anti Redness

etos0

Etos komt met twee nieuwe producten in haar assortiment, na de Skin Smoothing Primer komen nu de nieuwe varianten, Refreshing Primer en Anti Redness Primer.

Deze twee producten beloven een boost te geven, zorgen dat oneffenheden worden vervaagd en dat je make-up ook nog is beter blijft zitten. Ik ben de Anti Redness gaan testen, kijk mee!

etos2

Een Anti Redness product zorgt ervoor dat de roodheid in je gezicht wordt geneutraliseerd. Nu is het altijd een beetje apart om een groen goedje op je huid te smeren maar als het werkt dan doen we het graag.

De primer bevat vitamine E en zijn vrij van conserveringsmiddelen en parfum. Het product is los te gebruiken na de dagcrème maar ook als een goede basis onder je foundation. Ik zou het zelf als basis te gebruiken onder een foundation zodat het groen zeker niet terug komt op je gezicht.

etos4

Hieronder kun je het product zien wat heel makkelijk door middel van het pompsysteem te krijgen is. Wat een groene kleur he?

etos5

Zonder primer – met primer

PRIMERMijn huid zonder product – Mijn huid met de Anti Redness – Mijn huid met de Anti Redness en foundation.

fotoreviewprimer

Mijn huid heeft over het algemeen niet veel roodheid en meestal is een BB Cream voldoende het te camoufleren. De primer van Etos zorgt er inderdaad voor dat de roodheid wat minder wordt maar zorgt er ook voor dat je huid er faal uitziet. Het is dus echt een basis product vind ik zelf en moet zeker gebruikt worden in combinatie met een foundation o.i.d.. Hij brengt makkelijk aan en laat je huid ook heerlijk zacht aanvoelen en dat is fijn. Let er wel op dat je het product goed verspreid over je gezicht zodat je geen groen product meer ziet zitten. Voor lichte rode vlekjes werkt hij prima!

etos10

Het product is verkrijgbaar bij Etos tijdelijk voor een leuke prijs van €4,19 normaal verkrijgbaar voor 5,99

Wat vind jij van dit product?
Gebruik jij een primer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram