Estée Lauder || Pure Color Lipstick Rose Tea!

Estée Lauder || Pure Color Lipstick Rose Tea!

e0

Een paar dagen geleden liet ik zien dat ik voor Valentijnsdag een cadeautje voor mijzelf had gekocht van Estée Lauder. Het ging om een lipset met daarin een prachtige lipstick, een lipgloss, een leuk tasje en een nagellak.

Ik liet het al even kort op mijn blog zien hoe het er allemaal uitziet maar vandaag wil ik je kennis laten maken met de lipstick die erbij zat in Rose Tea. Kijk mee!

e1

Estée Lauder vind ik een prachtig merk maar ik had er nog geen lipproducten van. Tot ik in de Bijenkorf webshop een lipset tegenkwam met oa. deze prachtige lipstick twijfelde ik geen moment en bestelde is het voor mijzelf voor Valentijn.

Ik heb altijd al een zwak gehad voor de uitstraling van sommige make-up producten en ook bij de uitstraling van de huls van Estée Lauder, deze vind ik echt prachtig. Het goud in combinatie met de tint van de lipstick maakt het gewoon helemaal af.
e2

Het gaat hier om de lipstick in de kleur Rose Tea, een onwijs mooie warme bruin/roze tint die ik al vaker heb zien liggen in de winkels en die iedere keer maar weer mijn aandacht trok. Het is een kleur die heel mooi is in het najaar maar ook goed kan bij dagelijkse neutrale make-up.

De lipstick brengt makkelijk aan en voelt zacht op de lippen.

e3

e4

Hieronder zie je de swatch van de lipstick en zoals je kunt zien is het pigment onwijs top!

e5

Hieronder het resultaat op mijn lippen:

e7

Ik ben zo happy met deze prachtige lipstick. Hij is zo mooi en het liefst doe ik hem iedere dag op. Hij brengt mooi aan, zit fijn en de kleur super sterk. Ik ben enthousiast voor de Pure Color lipstick en ik denk dat er zeker nog een kleurtje bij komt!

e6
Ik kocht deze lipstick in en set van De Bijenkorf!
Kijk voor meer informatie in dit artikel.

Wat vind jij van deze kleur?
Heb jij een lipstick van Estée Lauder

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram