ESSIE | Vanity Fairest

ESSIE | Vanity Fairest

Een paar dagen geleden ontving ik een heel tof zomers pakket van Tangle Teezer. Hier zaten allerlei zomerse producten in zoals de nieuwe AQUA Splash Tangle Teezer, een flesje water, zonnebrand spray, een tijdschrift en dit lakje van essie.

De nagellakjes van essie vind ik fijn en dit kleurtje die ik cadeau kreeg vond ik echt onwijs schattig. Ik kon het niet laten om deze direct op mijn nagels te lakken. Benieuwd? Kijk mee!

rPicMonkey Collage

Ik heb z’n 10 lakjes van Essie in mijn stash en stuk voor stuk vind ik ze mooi en fijn in gebruik. Het grote voordeel aan deze lakjes vind ik vooral het kwastje, hiermee kan ik streeploos mijn hele nagelbed bedekken met het lakje.

Het kleurtje die ik cadeau kreeg is een hele zachte tint genaamd, ‘Vanity Fairest‘. Het lakje is poederroze van kleur en heeft mooi kleine glittertjes erdoorheen. Het is echt een prinsessen lakje om je nagels een mooi draagbaar tintje te geven.

essie2

essie3

Nu ben ik normaal wel gewend dat 2 laagjes voldoende is om mijn nagels mooi te bedekken al viel het me bij dit lakje wel iets tegen. Op de foto hieronder heb ik zelf 3 laagjes aangebracht en nog zie je mijn eigen nagel erdoorheen komen. Op de foto lijkt het wel iets erger dan in het echt, maar ik had toch liever gehad dat hij ietsje dekkende was. Het resultaat ondanks de doorzichtigheid vind ik wel mooi, heel draagbaar en lief. Ik denk dat ik er nog 1 laagje op moet doen!

essie

essie1

Ben jij bekend met de nagellakjes van Essie?
Welke kleur draag jij graag op je nagels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 17 juni 2016 / 09:33

  Mijn essie stash wordt ook steeds groter. Ik heb nog steeds geen beter nagellakmerk ontdekt…

 2. Stephanie
  15 juni 2016 / 11:58

  Wat een lief kleurtje zeg! En mooie foto’s heb je gemaakt! Liefs

 3. Kim
  15 juni 2016 / 09:41

  Wat een schattig kleurtje!! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram