essie summer ’15 || Surf’s Up!

essie summer ’15 || Surf’s Up!

1Essie heeft een nieuwe zomercollectie genaamd ‘Surf’s Up’ die bestaat uit 6 coole, hippe tinten gevarieerd van lime groen, peachy en oceaan blauw.

Ik heb 3 lakjes uit deze collectie die ik je vandaag graag wil laten zien. Ze zijn alle drie erg verschillend maar hebben allemaal iets wegs van de zomer. Benieuwd? Kijk mee!

2

3

Chillato

6

Chillato is een like groen kleurtje en geeft mij echt een zomergevoel. Hij is fris en ziet er vrolijk uit. Hij doet mij denken aan een heerlijk pistache ijsje!

2 laagjes aangebracht.

7

Pret-a-surfer4

Pret-a-surfer is een mengeling van donker blauw en paars. Het geeft een idee van een heerlijke zee waar je een diepe duik in wilt nemen en waar je lekker wilt op gaan surfen.

2 laagjes aangebracht.

8

Sunset Sneaks

5

Sunset Sneaks heeft een fel roze/rode tint en ziet er prachtig uit. Dit soort kleurtjes vind ik ook trouwens prachtig om te dragen op mijn teennagels.

2 laagjes aangebracht.

9

 Chillato – Pret A Surfer – Sunset Sneaks10

De kwaliteit van de essie lakjes zoals ik ben gewend is zeker goed. Ze geven bij 2 laagjes een mooie dekking en daarnaast brengen ze ook nog is mooi aan op de nagels. De houdbaarheid is ook goed, ik heb mijn nagels laten lakken op het event van L’Oreal met een essie lakje en deze bleek met topcoat 5 dagen goed op mijn nagels. Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik alle drie de lakjes zelf niet zo snel zou dragen op mijn nagels, met uitzonder van de roze/rode versie op mijn teennagels. Ondanks dat zijn het zeker prima lakjes!

1

De essie lakjes kosten €9,99 per stuk.

Welk kleurtje vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram