Mijn essentials voor een dagje in de zon!

Mijn essentials voor een dagje in de zon!

Wat hebben we het goed voor elkaar. De afgelopen dagen was het al heerlijk weer en kreeg ik echte summer feelings en ook vandaag gaan we gewoon naar echte zomerse temperaturen. Ik was al vroeg op om mij lekker klaar te maken met een aantal belangrijke essentials voor deze heerlijke dag!

essentials1

Ik heb namelijk besloten om vandaag de hele dag lekker te vertoeven in de tuin. Ik heb mij zelf getrakteerd om een heerlijk ligbed en ik denk dat ik zo nog even wat extra leesvoer ga scoren zodat ik helemaal een vakantie gevoel heb. Ieder geval heb ik voor zulke dagen ook mijn essentials bij de hand, verzorgende producten die ik in deze tijd gebruik!

Biodermal SPF 30 Zonnespray

Je beschermen in de zon is ontzettend belangrijk. Ik gebruik daarvoor de zonnespray van Biodermal. Een tijdje geleden schreef ik er al een uitgebreid artikel over en de afgelopen dagen staat deze standaard klaar. hij smeert lekker snel uit, is niet vet en trekt lekker snel in.

Biodermal SPF 30 zonnefluïde voor het gezicht

Zonnebrand producten voor het gezicht zijn altijd wat lastiger bij mij, als ik namelijk ‘gewone’ zonnebrand gebruik krijg ik sneller pukkeltjes. Ik gebruik nu van Biodermal een speciale voor het gezicht en hier reageert mijn huid goed op. Ook deze trekt lekker snel in, laat de huid niet glimmen en voorkomt dus bij mij puistjes.

Sisley Black Rose Infusion Cream

Hydratatie is ontzettend belangrijk en daarom doe ik mijn huid altijd extra goed hydrateren. Het is namelijk ook nog is zo dat wanneer je huid droog is, je veel minder snel bruin wordt. Goed smeren dus! Ik gebruik op mijn gezicht de heerlijke Black Rose Infusion Cream van Sisley. Hier komt binnenkort een uitgebreide review over maar ik kan je alvast zeggen dat ik verkocht bent.

NUXE Prodigieux Body Lotion

Hydaratie op het gezicht is belangrijk maar ook op de rest van je huid. Voor mijn benen en armen gebruik ik een heerlijke Limited Edition body lotion van NUXE. Deze lotion is heerlijk zacht, trekt super snel in en geeft een heerlijke geur en mooie glans.

Yves Rocher Lip & Cheek Crayon

Qua make-up doe ik eigenlijk niks op mijn gezicht. Als ik buiten de deur ga soms een klein beetje mascara maar voornamelijk ligt mijn make-up opgeborgen in de la. Alleen op mijn lippen vind ik het wel fijn om iets te smeren omdat deze ook snel droog worden in de zon. Ik gebruik hiervoor de laatste tijd het lip & cheek crayon van Yves Rocher in de kleur Abricot Pastel. Het is een vrij neutraal kleurtje die heerlijk zacht aanvoelt op de lippen.

essentials2

Heb jij speciale producten/merken die je graag gebruikt als je lekker gaat zonnen?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 28 mei 2017 / 10:22

  Fijne essentials! De zonnebeschermingsproducten van Biodermal lijken me erg fijn.De Sisley cream zou ik ook wel eens willen proberen.

 2. 28 mei 2017 / 00:33

  Zonnebrand, zonnebrand en zonnebrand! Liefst in factor 50! Zeker nu ik nog licht geef! Male-up houd ik ook licht, maar toch wel mascara, oogpotloodje, concealer en wenkbrauwpoeder.

  • 29 mei 2017 / 10:37

   Jaa ik ben ook van SPF 30 overgestapt naar SPF 50 in de middag. Was wel even nodig 😀

 3. 27 mei 2017 / 20:44

  Mooie essentials! Ik zelf kan niet zonder mijn zonnebrand, een lippenbalsem met spf en veeel water.

 4. 27 mei 2017 / 18:46

  Wat leuk om te lezen wat voor jou essentials zijn voor een dagje zon! De Biodermal gezichts zonnebrand heb ik altijd al eens willen proberen, hij ziet er zo fijn uit. Wat heb je trouwens prachtige foto’s gemaakt. En de layout van je site is echt onwijs gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram