essence | Wood you love me | Sheet Mask

essence | Wood you love me | Sheet Mask

Vroeger kwam ik vaker bij het Kruidvat dan tegenwoordig en wat was het alweer een behoorlijke lange tijd geleden dat ik voor het laatst langs het essence en Catrice schap was gelopen. Het leek mij dan wel weer is leuk om een kijkje te nemen en van kijken komt meestal kopen. Ik zag namelijk de schattige ‘Wood you love me’ collectie van essence met daarin schattige maskertjes.

Ik vind het heerlijk om af en toe een maskertje te nemen, lekker na een lange werkdag of om te ontspannen in het weekend. Tegenwoordig heb je hele grappige sheet mask met daarop dierengezichten en in het schap van essence kwam ik er ook 2 van tegen. Ik vond ze er zo leuk uitzien dat ik besloot ze mee te nemen en te gaan proberen.


In de collectie zitten 2 maskertjes, je hebt het ‘Energizing mask’ en de ‘Hydrating face mask’. Beide zijn het sheet mask en hebben een leuke print. Zo heb je het vossengezichtje en een van een konijntje. Super schattig toch? Op beide maskertjes staat dat die 15 minuten lang erop kan zitten.


01 | Be Happy! Be a Bunny

Alleen al omdat het er super schattig uit ziet is een reden om deze mee naar huis te nemen. Het gaat hier om een verzorgend maskertje die je huid extra hydratatie geeft.


01 | Foxever in Loe

Eentje die speciaal is voor je voorhoofd en de huid rondom de ogen is deze met het vossengezichtje. Het is een energie masker die zorgt dat je een extra boost krijgt en je hierdoor frisser. Super handig als je wel wat ‘extra slaap’ kon gebruiken.

Ik heb nog niet alle twee de maskertjes gebruikt maar ik kan je al vertellen dat ik heel blij werd van de ‘Energizing Mask’. Het masker is ontzettend verkoelend en doordrenkt als je hem uit de verpakking haalt, het is even goed passen maar als je hem eenmaal op je gezicht hebt zitten voelt dit gelijk zo fijn. Wanneer je een beetje moe bent en wel even een boost kunt gebruiken dan is dit maskertje echt een aanrader. Ik vond het heerlijk en heb hem stiekem langer dan 15 minuten opgelaten. Het was alweer eind van de dag en ik begon een beetje vermoeiend eruit te zien, dit maskertje gaf gelijk een frissere uitstraling.

Ik kijk er nu al naar uit om ook het andere maskertjes te testen, deze zit vol hydraterende producten en ik denk dat ook deze goed zal bevallen. Het is altijd een extra boost voor je huid en is daarnaast ook nog is heel leuk!

Ik vind ‘smeerbare’ maskertjes heerlijk maar ik merk dat ik de laatste tijd toch vaker voor sheet masks ga. Deze vrolijke varianten zijn ook altijd zo leuk om iemand cadeau te doen of om tijdens een vriendinnen avond te gebruiken. Kun je ook nog lollige selfies maken!


Per stuk kosten ze €1,99 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 21 maart 2018 / 13:21

    Zien er super leuk uit! Weet je toevallig of het een LE is of vaste collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram