essence – Tinted Moisturizer! Huidverzorging die je kunt zien, voelen & ruiken!

essence – Tinted Moisturizer! Huidverzorging die je kunt zien, voelen & ruiken!

es2Als ik de tijd heb vind ik het heerlijk om rustig door de winkels te struinen opzoek naar leuke spulletjes die ik kan reviewen voor de site. Zo kwam ik een paar dagen terug deze tube van essence tegen tussen de huidverzorging.

Het gaat om de My Skin Tinted Moisturizer voor de lichte huid. Een huidverzorging die je kunt zien, voelen en ruiken. Ik werd direct nieuwsgierig en nam hem mee naar huis om te revieuwen. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

es1De essence moisturizer zit in een onwijs leuke, vrolijke verpakking zoals we gewend zijn van dit fijne budget merk. Ik heb zelf nog niet eerder ervaring gehad met de verzorgingsproducten van essence maar als de spullen net zo verrassend zijn als de make-up dan word ik blij.

De moisturizer is een intensief, verzorgende, vochtinbrengende crème met een vleugje make-up die er voor zorgt dat je een mooie natuurlijke egale teint krijgt. De formule is verrijkt met perzikpit-olie en acaibessen extract. Het verzorgt, het beschermt en het hydrateert de huid tot wel 24 uur.

es3

es4De crème is verkrijgbaar in light en in medium. Hieronder zie je hoe de light substantie eruitziet. De crème voelt heel zacht aan en voelt prettig op de huid. Je ruikt een zacht, zoet geurtje van de crème afkomen.

es5Hieronder her resultaat van de crème op mijn huid. Ik vind hem echt heel verrassend en fijn aanvoelen op de huid. De geur vind ik niet vervelend maar is heel neutraal en merk je alleen tijdens het aanbrengen. De substantie voelt zacht aan en de teint vind ik heel natuurlijk staan. Ik ben fan!

essencefullfaceVerkrijgbaar bij Het Kruidvat voor €2,39

Wat vind jij van dit product van essence?
Heb jij ervaring met de huidverzorging van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram