essence || The Satin nagellakken!

essence || The Satin nagellakken!


ess0

Sinds ik eindelijk mijn nagels kan voorzien van een mooi kleurtje ben ik er iedere dag mee bezig. Matte kleurtjes, een glansje, een effect, alles kom ik tegen en wil ik proberen. 

Nu kwam ik ook een tijdje geleden in het essence schap twee satin lakjes tegen, ik was direct verkocht aan deze prachtig tintjes en wou ze zeker proberen. Ze zijn al een tijdje verkrijgbaar in het schap maar vandaag laat ik je ze graag toch nog even zien. Kijk mee!

es3

Het gaat om twee lakjes die uit de Colour & Go collectie komen van essence:

188 Dare to Kiss
189 New York City Call

Allebei de lakjes hebben een satijnen finish, wat ervoor zorgt dat het erop ja nagels uitziet als satijn. Leuk toch?

188 Dare to Kiss

es4

Dare to kiss is oud roze van kleur en heeft een kleine shimmer. Het effect vind ik heel neutraal maar toch een beetje bijzonder en daarom zo mooi. Een lakje die eigenlijk zowel in de wintermaanden kan als in de lente en zomer. Hieronder kan je het resultaat op mijn nagels zien, ik heb twee laagjes aangebracht.

es2

189 New York City Call

es5

New York City Call vind ik prachtig en was ook het eerste kleurtje wat mij uit het hele essence schap het eerste aansprak. Het is een mix van beige en taupe met een zilveren shimmer erin. Ik vind hem prachtig en dit is echt een kleur die ik vaker zal dragen. Ook hieronder draag ik twee laagjes wat zeker voldoende is voor een mooie dekking.

es1

Nu heb ik in mijn stash een hoop nagellakken die ik allemaal wil testen, toch valt het mij steeds op dat de kwaliteit van essence mij toch heel erg aanspreekt. Ze lakken heel prettig, drogen snel, de kleuren komen goed overeen en de prijs is echt heerlijk. Ik ben helemaal fan van de satin finish en ook het beige/taupe kleurtje is helemaal mijn ding. Ik heb er ieder geval een grote favoriet bij!

rs4
Verkrijgbaar in het essence schap voor €1,69 per stuk.

Wat vind jij van deze kleurtjes? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram