essence ROCK OUT ♥ Multicolour Blush & Vinyl Shine Lipgloss

essence ROCK OUT ♥ Multicolour Blush & Vinyl Shine Lipgloss

es1

De nieuwe trend edition van essence, ROCK OUT is op dit moment verkrijgbaar in het schap en ondanks dat de collectie zelf mij een beetje tegenviel kon ik het niet laten niets te komen.

Het leek mij wel leuk om toch een lipgloss te reviewen en de kleurrijke multicolour blush uit deze collectie. Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

 es2

Allebei de producten komen uit de speciale ROCK OUT Trend edition die speciaal ontwikkeld is voor de MTV EMA, waarvan essence opnieuw de officieel sponser van is.

Rock Out Multicolour Blush 01 – Global Icon

es3

De Multicolour blush vind ik zelf het product wat het eerste opvalt uit deze collectie. Het is een blush met een lichtroze, een knalroze en een paarse kleur wat er samen voor zorgt dat je wangen worden voorzien van een gezonde blos. Hij is verkrijgbaar in een variant, de 01 Global Icon.

De swatch

es4

Verkrijgbaar voor € 3,39

Rock Out Vinyl Shine Lipgloss – 01 Best Pop

es5

In de collectie zitten ook twee liglosses in knal roze en in zilver met glitter. Het heeft een hoogglanzende finish waardoor je lippen extra knallen. Ik besloot voor de knal roze te gaan.

De swatch

es6

Verkrijgbaar voor € 1,99

Het resultaat op mijn gezicht van allebei de producten:

es7

Over allebei de producten ben ik goed te spreken, de lipgloss is een mooi lief roze kleurtje maar niet heel bijzonder en de multicolour blush vind ik mooier dan verwacht. Hij geeft een fris roze blos met een mooie glow erin!

es10

Heb jij iets gekocht uit deze trend edition?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram