essence – All about Nude palette + look!

essence – All about Nude palette + look!

es1Het is mij gelukt om het all about nude palette van essence te kunnen scoren. Na het testen van de All about candies was ik heel nieuwsgierig geworden naar dit  andere neutrale, betaalbare palette.

Afgelopen donderdag werd hij eindelijk aangevuld in het schap, ik nam hem mee om voor jullie te testen. Helaas bij thuiskomst tijdens het opnemen van deze video viel 1 oogschaduw kleurtje eruit. Gelukkig viel die niet helemaal kapot waardoor ik hem er weer zo goed mogelijk heb ik gezet.  es2Net als bij het candies palette bevat dit compacte palette ook weer 6 kleurtjes. Dit keer in mooie neutrale tinten die je kunt gebruiken voor een mooie dagelijkse look zonder teveel poes-pas. Het palette spreekt mij erg aan omdat kleuren er aantrekkelijk uitzien. In het palette zitten zowel glanzende lichte kleuren om te gebruiken als highlighter, een mooie taupe , een beige kleur en 2 prachtige donkere kleuren in bruin en wijnrood/paars.

es3De kleuren geven goed pigment af voor een budget palette. De textuur zelf voelt zacht aan en net als de candies palette valt het fall-out van de oogschaduw weer ontzettend mee. Hieronder kun je de swatches bekijken van de kleuren.

De bovenste rij met kleuren.

es4De onderste rij met kleuren.

es5

oogschadueessence2

Op mijn ooglid heb ik  gebruik gemaakt van de wijnrode/paarse kleur  (heel licht aangebracht) en de lichtste kleur uit het bovenste rijtje als highlighter voor onder mijn wenkbrauw en ooghoek.

oogschaduwessenceIk vind hem tof! Het is een handig formaatje met mooie neutrale kleuren die ik dagelijks kan dragen. De kwaliteit voor dit budget palette vind ik weer erg sterk en je kunt er veel kanten mee op. Mocht je hem tegen komen en wil je een handig (meeneem) palette met draagbare kleuren. Dan raad ik je deze zeker aan om te kopen!

Bekijk hier mijn review van het All About Candies palette.

Het Essence All About Nude Eyeshadow palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister voor € 3,59.

Wat vind jij van de All about Nude?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram