Essence || NEW Longlasting Lipstick Nudes!

Essence || NEW Longlasting Lipstick Nudes!

es2

In het nieuwe assortiment van essence zitten een aantal nieuwe longlasting lipsticks waar ik ontzettend benieuwd naar was. Niet alleen de hulzen vond ik er tof uitzien, ook de selectie van nude tinten vind ik perfect.

Ik kon niet wachten tot ze in het schap zouden liggen en nu het eindelijk zover is sta ik te popelen ze te reviewen. Ik heb twee kleuren uit een collectie van vijf die ik je vandaag wil laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

es1

Ik vind het leuk dat essence met de trend meegaat en dat je nu een speciale ‘nude’ collectie aan lipsticks in het schap kunt vinden. De hulzen hebben dezelfde kleur als de lipstick en dat vind ik een leuk detail.

Ik ben zelf al een groot liefhebber van de lipsticks van essence, omdat ze heerlijk budget zijn maar ook onwijs goed van kwaliteit.

es3

es4

05 Cool Nude

De eerste kleur die ik wil laten zien is de oud roze variant met een tikkeltje bruin erdoorheen. Ik vind hem er in de huls echt prachtig uitzien en doet denken aan de populaire lipkleur die Kylie Jenner draagt.

es5

03 Come Naturelly

De tweede kleur is Come Naturellu die ook weer warm van kleur is met een mengeling van paars en bruin. Ook weer vind ik deze in de huls prachtig uitzien en helemaal passend bij de trends van nu.

es6

Hieronder de swatches van allebei de kleuren.
Zoals je kunt zien is het pigment erg goedes7

Links: Cool Nude Rechts: Come Naturelly

lipsticks

Wat ben ik enthousiast over deze twee lipkleuren. Ik vind de hulzen tof, de kwaliteit is net als de ‘normale’ longlasting lipsticks van essence ook hartstikke fijn en ook allebei kleuren vind ik prachtig.  Ze brengen heel fijn aan en de kleur die ervan afkomt is top, ze blijven goed op lippen zitten en voelen niet droog. Het is helemaal mijn ding en ik ga zeker weten meer tinten proberen!

es8

De lipsticks zijn verkrijgbaar in het nieuwe assortiment
van essence voor €2,39 per stuk.

Wat vind jij van deze nieuwe lipsticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram