essence – Me & My ice cream Shimmer Pearls

essence – Me & My ice cream Shimmer Pearls

1

Naast die ontzettend schattige lipbalms uit de collectie Me & My ice Cream van essence is er ook de ontzettend snel uitverkochte shimmer pearls. Een schattig klein zalm roze doosje met het leuke logo van de limited edition erop. Ik vind het er ieder geval ontzettend cute uitzien om te kopen en ook zeker leuk om te proberen…

Nu heb ik er al het een en ander over gehoord dat de kwaliteit een beetje tegen valt, maar voor de prijs van bijna 3 euro kan je soms ook niet het beste verwachten. Ieder geval zal het aan de vormgeving niet liggen. Wat jij?

2

De parels zijn verkrijgbaar in een variant, de 01 I-CY-U

3

In het doosje zitten kleine pareltjes in de kleuren lila, geel, perzik en heel licht groen. Met een blush kwast kan je makkelijk over de pareltjes heen gaan om er kleur af te krijgen. Daarnaast komt er een licht zoete geur van de pareltjes af en geen chemische geur. Pluspunt!

4

Wat mij opvalt aan de pareltjes is dat het vrij snel en makkelijk afgeeft, het is een beetje ‘stoffig’ en voor je het weet zit je bakje vol met poeder. Het is dus niet echt een compact pareltje.

5Hieronder zie je het effect wanneer je de met je brush over de pareltjes gaat, er ontstaat een witte highlighter die probeert te gaan glimmen. Wel zie je dat het toch ook op de huid er een beetje poederig kan gaan uitzien.

6

Niet schikken van deze creepy ingezoomde foto, maar om je toch een beetje een idee te geven wat de shimmer pearls doen was dit noodzakelijk. Zoals je kunt zien, zie je heel licht een beetje shimmers zitten op mijn jukbenen.

essence4

Ze doen hun werk om het even kort en duidelijk te verwoorden, maar of het nou echt een doosje parels is die een mooie higlighter achter laat valt een beetje tegen. Het is allemaal erg subtiel en haast onzichtbaar. Kortom, een schattig product maar als je opzoek bent naar parels die je jukbenen echt laten glinsteren, dan is de essence shimmer pearls geen aanrader!

Het is misschien even zoeken bij het Kruidvat maar mocht je de Limited Edition collectie nog tegen komen dan zijn de Shimmer Pearls verkrijgbaar voor €3,39.

Wat vind jij van het product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram