essence – Me & My ice cream Lip balm

essence – Me & My ice cream Lip balm

ess1

We kunnen weer naar de drogist om de nieuwe Limted Edition van essence te bewonderen, Me & My ice cream. Helaas pindakaas lag de collectie er nog niet in mijn stad maar heeft mijn moeder toch nog 2 producten uit een ander filiaal mee kunnen nemen zodat ik toch nog wat aan jullie kan laten zien…

Uit de collectie was ik het meest nieuwsgierig naar de leuke lipbalms en de Shimmers Pearls, komt dat even goed uit, deze nam ze voor me mee! De ontzettend schattige en vooral heerlijk betaalbare lipbalms van de Me & My ice cream collectie zien er gewoon zo leuk uit en daarnaast zijn ze ook nog is goed voor de lippen.

ess2

Ik heb de variant 03 – Ben & Cherries, dit is de licht roze/paarse huls,Naast de 03 Ben & Cherries is de blam ook vekrijgbaar in 01 ice, ice baby en 02 icylicous.

ess3

Deze unieke lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en daarnaast laten de aroma’s nog een heerlijke geur achter.

ess4

Wat deze blam zo ontzettend leuk maakt is vooral de twist die de balm heeft, het ziet er zo speels uit en helemaal in de stijl van een lekker ijsje!

ess5

Hieronder zie je mijn lippen met een laagje van de balm. Ze voelen ontzettend zacht en daarnaast is de geur ook nog is prettig. Kortom, ik ben tevreden over wat dit ontzettend goedkope product met je lippen doet en daarnaast ook nog is een heel leuk product is die er super schattig uit ziet. Mocht ik de collectie tegen komen, dan haal ik ook zeker de 2 andere kleuren.

ess6

Wil jij ook je lippen verzorgen met dit ijsje? Voor €1,99 is hij al te koop bij het Kruidvat!

Wat vind jij van de Me & My ice cream lipbalm?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram