essence – Me & My ice cream eyeschadows

essence – Me & My ice cream eyeschadows

1

De lipbalms van de Me & My ice cream collectie van essence zijn goed in de smaak gevallen bij mij en daarom kon ik het niet laten om nogmaals een poging te doen een kijkje te nemen bij het Kruidvat of ze dan ook eindelijk de collectie verkochten, en jawel! De display stond recht voor mijn neus en ook al was hij al meer als de helft leeg geplunderd, ik kon de 3 oogschaduws meenemen…

Ice eyes werd er gezegd in het persbericht. Deze prachtige gebakken oogschaduws zien er net als de rest van de collectie super schattig uit en erg aantrekkelijk om te kopen.

2

De langhoudende, gemarmerde oogschaduw zijn verkrijgbaar in de tinten karamel, abrikoos en mint. Ze hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-upstijl met een subtiel glansje.

Verkrijgbaar in:

  • 01 cone head
  • 02 icylicious
  • 03 always on my mint

3

Zoals ik al in het begin zei vind ik ze erg mooi uit ziet. De kleuren combinaties en de structuur van deze gebakken oogschaduws zien er op het eerste gezicht niet uit dat ze maar €3,- kosten. Wel valt me erg op dat ze best poederig zijn en al snel het hele bakje eronder zit.

4

01 – CONE HEAD

De eerste oogschaduw uit deze limited edition is de Cone Head. Een prachtige combinatie van karamel, lila en highlighter.

7

02 – ICYLICIOUS

Dan heb je nog deze perzik kleurige oogschaduw de ICYLICIOUS. En zacht roze kleur met koraal achtige shimmers, een beetje goud en highlighter.

5

03 – Always In My Mint

De Always In My Mint was de eerste die mij direct opviel. Een kleur waar ik zelf nog niet echt een oogschaduw van heb. Een combinatie van Mint, zacht roze, een klein beetje goud en ook highlighter.

6

In het doosje zien ze er geweldig uit,vind je niet?

8

9

10

Als je de swatches op mijn hand ziet kun je zien dat er best wat pigment van de oogschaduws afkomt. Wel vind ik het kleur allemaal een beetje het zelfde overkomen. Natuurlijk ben ik ze ook gaan testen op mijn ooglid en hieronder zie je het resultaat.

01 – 02 – 0311

01 – CONE HEAD

01

02 – ICYLICIOUS

02

03 – Always In My Mint

03

Weinig verschil als je het mij vraagt en vind ik ze alle 3 eigenlijk het meest geschikt als neutrale oogschaduw als je niet erg wilt opvallen maar wel wat wilt dragen of natuurlijk al highlighter.

Ook zijn deze oogschaduw nat te gebruiken en doormiddel van een klein beetje water of speciaal spul aan je oogschaduw kwast krijg je onderstaand effect.  Persoonlijk vind ik dat ze nu wat beter uit hun recht komen. De shimmers doen goed hun werk en de pigment is ook prima. Onderstaande foto laat je zien hoe dit effect op mijn ooglid eruit ziet.

essence

01 – 02 – 03essence-2

Zoals je kunt zien is het effect weer niet sterk en is het resultaat net zo wanneer je de oogschaduw droog gebruikt. Wel vind ik ze erg naturel en mooie oogschaduws om te hebben, want in het doosje stralen ze zeker.

De oogschaduws zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat bij het schap van essence voor €2,89 per stuk.

Wat vind jij van de oogschaduws uit deze collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram