essence – All About Matte Foundation!

essence – All About Matte Foundation!

essence1essence is mijn favoriete budgetmerk waar ik graag opnieuw make-up kom halen. Ik heb al een aantal foundation en BB/CC cream producten van dit merk gebruikt en iedere keer ben ik weer verrast hoe fijn de producten zijn.

Vandaag heb ik opnieuw een foundation van essence, eentje die ik nog niet eerder had gebruikt namelijk All About Matt! Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

essence2De essence all about matt producten zijn olie vrij en daardoor goed geschikt voor meiden met een vette huid. Op de verpakking staat aangegeven dat de foundation ook nog is long lasting is en de hele dag mooi en matt op je huid blijft.

In het assortiment zitten een paar tinten, ik kocht de lichtste versie nr. 10 Matte Beige. In de winkel leek hij alleen iets lichter dan toen ik thuis kwam…

essence3Hieronder zie je de foundation op mijn hand.

essence4En uitgesmeerd. Zoals je kunt zien is hij iets aan de oranje/bruine kant en iets te donker voor mijn huid. Nu heb ik wel veel product gebruikt op mijn handpalm. Hiermee kwam ik erachter dat ik maar weinig product ga gebruiken op mijn gezicht.

essence5Hieronder het resultaat op mijn  huid.  Zoals je goed kan zien is de kleur niet goed voor mijn huidskleur en oogt heel geel.

Link zonder foundation – Rechts met foundation

matteaessenceMet de rest van mijn make-up en een transparante poeder.

essecefoundationmakeupDe foundation werkt helemaal prima, de onzuiverheden verdwijnen als sneeuw onder de zon door een laagje van het product. Het product is fijn in gebruik en makkelijk aan te bregen. Wel moet ik heel weinig product gebruiken anders valt de foundation veel te erg op maar met een heel klein beetje gemengd met mijn dagcrème gaat het net lukken. Ik heb heel lang de CC Cream van essence gebruikt en die beviel mij ontzettend en die paste meer bij mijn eigen huidskleur. Ik vind dit product zeker goed, maar voor mijn huid en zou ik toch gaan voor een ander! Het wordt tijd dat essence ook wat lichtere tinten in haar assortiment voegt.

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,95

Heb jij ervaring met dit product van essence?
Wat voor foundation/cc/bb cream gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram