Essence make-up shoplog!

Essence make-up shoplog!

Wauw, dat is ontzettend lang geleden dat ik voor het laatst een shoplog heb gemaakt en dan al helemaal over gekochte make-up producten van essence. Ik ben de laatste tijd weer lekker mijn oude blog patroon aan het oppakken en daar horen natuurlijk ook shoplogs bij.

Ik had zelf wat nieuwe make-up producten nodig en ik dacht maandagochtend is een perfect moment om even een bezoekje te brengen aan de Kruidvat en het essence schap. essence is de loop de tijd ook ontzettend met de trends meegegaan en ik moet je eerlijk zeggen, wat zien de verpakkingen er tof uit. Ik heb wat dingetjes gekocht en die wil ik je graag laten zien!essence Double Trouble Mascara extra black

Een nieuwe mascara proberen kan nooit kwaad. Je weet namelijk nooit of je een pareltje gaat ontdekken. Ik werd vooral aangetrokken door de extreem opvallende verpakking. Het neon roze kleurtje knalde het schap uit en zodoende ook in mijn winkelmandje.

essence What the fack plumping lip filler

Ik zie het steeds vaker voorbij komen, van die producten die ontzettend naar op je lippen voelen maar die ervoor zorgen dat ze er ‘dikker’ uitgaan zien zonder enige echte plastische chirurgie. In het schap van essence zag ik bij de nieuwe producten die doosje staan die er ook voor zorgt dat je lippen een boost krijgen. Leuk om te proberen!

essence Eyebrow fixing gel

Mijn volle wenkies vragen om veel aandacht. Ik heb al ontzettend veel producten gebruikt om ze een beetje in model te houden maar of ik nu echt het product heb gevonden waar ik over zeg ‘ja dit is het’, nee nog niet. Ik trof in het LE gedeelte deze rosé gouden huls aan en ik vond het wel interessant genoeg om mee te nemen. Wie weet is dit wel het product die mijn wenkbrauwen in model houden!essence Brow styling soap set

Het is een hele hype in beautyland, de Soap Brows. Nu kocht ik heel simpel de glycerine zeep bij de HEMA om deze trend te proberen maar het was geen succes. In het essence schap lagen niet doosje die helemaal met de trend meegaan en ik dacht, laat ik het gewoon nog maar is proberen.

essene Inner eye brightening pen

We weten allemaal dat wanneer je een wit lijntje onder je oog of waterlijn doet dat je ogen optisch groter doen lijken. Ik heb het vroeger bij mijn make-up routine altijd gedaan maar op een of andere manier ben ik ermee gestopt. Ik wil het weer gaan doen en daarom kocht ik een nieuwe huidskleurige oogpotlood.

essence camouflage healthy glow concealer

Altijd leuk om te proberen, een nieuwe concealer! Ik vond deze die zorgt voor een healty glow en dat is nou precies wat ik in de ochtend onder mijn slaperige ogen kan gebruiken. Hij is daarnaast ook nog is waterproof dus dat vind ik wel een pluspuntje!Heb jij ervaring met bovenstaande make-upproducten van essence?
Koop jij wel is make-up van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 5 oktober 2021 / 17:09

    Wat een mooie producten! Ik heb al heel lang niets meer van Essence geprobeerd eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram