essence || Like an unforgetable kiss – Duo Blush!

essence || Like an unforgetable kiss – Duo Blush!

e1

Het is vandaag Valentijnsdag en dat betekent natuurlijk nog meer liefde dan normaal. Ik en mijn vriend doen er niet aan omdat het eigenlijk iedere dag een liefdevolle dag is en wij het leuker vinden om spontaan elkaar te verrassen! 

essence daarin tegen viert het wel en helpt ons een handje om erop deze dag extra zoet en zwoel uitzien met de speciale ‘Like an Unforgatable Kiss’ trend edition. Deze collectie ligt nu in de winkels en ik laat je vandaag de duo blush zien die mij het meeste aansprak. Kijk mee!

e2

De collectie zit vol met zachte oogschaduw kleuren, lipkleuren, een blush brush, lekker geurtje, nagellakken en ook 2 duo blushes. Deze blushes zitten gehuld in een schattig hartjes doosje van karton en alleen al daarom zou ik hem meenemen.

Er zijn twee tinten verkrijgbaar:

01 Nothing but lovestoned
02 Pink me

Ik vond persoonlijk de variant Pink Me een beetje too much en besloot daarom alleen te gaan voor de prachtige subtiele tint, Nothing but lovestoned

e3

Eén doosje in de vorm van een hartje met daarin twee pastelkleurtjes, wie kan dit nu laten liggen? Ik ieder geval niet! In het doosje zit aan de ene kant een zachte roze perzik kleur en aan de andere kant een hele lichte beige. De blush is voor de rest helemaal mat, er is geen shimmer te bekennen. Ik ben hier persoonlijk dol op omdat ze ontzettend neutraal zijn en daardoor ideaal voor dagelijkse looks.

e4

Over de uitstraling raak ik niet snel uitgepraat, deze ziet er leuk uit maar heeft ook 1 minpuntje. Het karton is vrij strak en het kost daarom best wat moeite om hem open te krijgen. Niet zo heel handig maar voor deze keer kijken we daar doorheen.

Voor de rest is het hartje klein (kleiner dan ik had gedacht) maar er past zeker een kwast in om de blush aan te brengen.

e6

e5

Hieronder zie je de swatches van allebei de tinten.

e7

Ik was een beetje bang met foto’s maken. Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen ben ik geopereerd aan mijn nek. De operatie is via mijn hals gegaan en daardoor is er ook een wond zichtbaar. Ik wil het niet in beeld hebben en daarom was ik bang dat foto’s maken van mijn gezicht een tijdje kon gaan duren tot het litteken wat minder aanwezig zou zijn. Maar tot mijn grote verbazing met het maken van foto’s kwam ik erachter dat net mijn kin ervoor valt en dat de vond niet zichtbaar is. Gelukkig maar!

Het resultaat op mijn wangen met allebei de tinten door elkaar gemengd.

e88

 

Ik vind de blush leuk! Het is een lief en schattig product dat leuk is om te hebben. Voor de prijs die je ervoor betaald is het zeker niet verkeerd om hem aan te schaffen of iemand mee te verrassen. Ik vind het resultaat fris, zoet en lekker neutraal. Het pigment had iets sterker gemogen maar je hoort mij niet klagen. Misschien alleen een aanpassing in de verpakking dat het was soepeler open gaat, maar voor de rest vind ik hem zeker leuk.

e9Verkrijgbaar in het essence trend edition schap voor €3,99

Wat vind jij van deze blush?
Heb jij iets uit de collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram