essence – Holo Shimmer & Glitter Jewels

essence – Holo Shimmer & Glitter Jewels


es Glitters, shimmers een lief glansje, wie is er nou niet fan van? Nagellakken zijn er in vele soorten te krijgen en er is voor iedereen wel wat wils te vinden. Vandaag heb ik twee nieuwe lakjes uit het nieuwe essence assortiment die zowel glitters, shimmers als een lief glansje bevatten en daarnaast ook nog is heerlijk betaalbaar zijn.

Het gaat om de holo shimmer en de glitter jewels uit het nieuwe essence assortiment. 2 lakjes die zowel als basis lak te gebruiken zijn en als topcoat over een andere lak heen. LET OP: Helaas kan ik niet voor je testen hoelang het op de nagels blijft zitten. In deze review wil ik je daarom ook alleen een beeld geven hoe de nagellak eruit ziet.

Holo Shimmer01 Pixie Dust

es1Dit lakje sprak mij direct aan omdat ik er een magisch gevoel bij krijg. Het is een prachtig lakje met een mooi parelmoer glansje en kleine shimmers erin.

es2Glitter Jewels – 03 Glitz & Glam

es3Het volgende lakje, Glitz & Glam sprak mij vooral aan omdat hij er zo apart uitzag. Ik zie onwijs mooie kleuren als ik dit lakje in het licht bekijk. Zowel groen als paars knallen eruit en het doet mij denken aan een zeemeermin.

es5Hieronder heb ik de nagellakken op de nagel wiel aangebracht, je ziet 1 laag.

es6Hieronder zie je de nagellak bij 2 lagen.

es7

Vooral Pixie Dust vind ik prachtig, als ik deze nagellak zie moet ik denken aan mooi winterweer en sneeuw waarbij de zon erop schijnt en mooi glittert. Ik vind hem prachtig en ik wou echt dat ik hem al kon dragen op mijn eigen nagels. Glitz & Glam heeft iets aparts maar is opvallend mooi. Voor een keertje zou ik deze coat of lak zeker op mijn nagels willen dragen, het ziet er namelijk uit alsof je allemaal kleine juweeltjes op je nagels hebt zitten.

Allebei de lakjes zijn verkrijgbaarin het nieuwe essence assortiment voor €1,99 per stuk.

Wat vind jij van de lakjes?
Heb jij al iets kunnen scoren uit het nieuwe assortiment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram