essence || Hidden Stories Enter Wonderland

essence || Hidden Stories  Enter Wonderland

n0

Sinds deze week ligt de nieuwe trend edition van essence weer in de schappen, ‘Hidden Stories’. Een collectie met pasteltinten, kleine shimmertjes en ijzige tinten die je een wonderland gevoel geven.

De collectie zelf vind ik iets ’te lief’ eruit zien en niet echt tinten die ik zelf zou gebruiken. Toch kon ik het niet laten om iets uit het schap mee te nemen en te reviewen. Ik koos voor het matte lakje in 01 Enter Wonderland. Benieuwd? Kijk mee!

n1

In totaal zitten er in de collectie 5 verschillende lakjes met ieder een eigen finish. Ik koos voor de matte variant 01. Enter Wonderland. In de winkel zag hij er wittig uit met een tintje grijs maar als ik hem in het licht hou zie je ook wel een baby blauwe tint erdoorheen. Typisch een wonderland effect!

Dit lakje heeft als finish mat, dat wil zeggen dat hij mat opdroogt op de nagels.

n2

Voor het eerst sinds ik mijn blog heb laat ik vandaag de kleurtjes niet op een nagellakwiel zien maar op mijn eigen nagels. Ze zien er eindelijk een stuk beter uit om de nagellak te laten zien. Nu is het nog niet helemaal perfect maar het begin is er! 

Op mijn nagels heb ik twee laagjes aangebracht. Bij het eerste laagje merkte ik dat hij enorm ging strepen en helemaal niet zo goed dekte, maar bij laagje twee werd het een ander verhaal.

nagels

Het kleurtje vind ik schattig maar ik weet niet of ik het echt leuk genoeg vind om het vaker te dragen. Het matte effect geeft ook in dit geval een ‘Tipp-ex” gevoel waar mijn zus al bang voor was. De kwaliteit van het lakje vind ik trouwens wel goed. Hij lakt fijn en twee laagjes zijn zeker genoeg voor een dekkend en vol mat effect.

n0

Verkrijgbaar in de nieuwe trend edition Hidden Stories van essence voor €1,99

Heb jij iets uit de Hidden Stories collectie al gescoord? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram