essence Get BIG lashes – Triple Black!

essence Get BIG lashes – Triple Black!

essenceDe essence schappen zijn flink uitgebreid met een collectie nieuwe mascara’s waaronder de Triple Black. Een mascara die maar liefst 3 keer zwarter is dan we gewend zijn en een betoverende oogopslag belooft.

Ik ben niet een hele grote liefhebber van dikke borsteltjes bij mascara’s en dat komt vooral omdat mijn eigen wimpers vrij dun en klein zijn waardoor je een grote kans hebt om met een dikke borstel snel je oogleden te raken. Toch wil ik deze mascara reviewen, want 1 ding is zeker, hij trekt je aandacht!

essence1De Eye-catcher van essence uit de Get Big collectie belooft je dus dat het je wimpers een triple black effect krijgen door de koolzwarte textuur. Daarnaast moet het borsteltje ervoor zorgen dat je meer volume krijgt en dat het diepte geeft aan je wimpers dankzij het innovatieve fiber borsteltje. Kortom, weer een hoop aantal beloftes die we allemaal dromen als het gaat om mascara…

essence2De borstel is extreem big maar hij ziet er goed uit, hij bevat veel haartjes waardoor dit borsteltje er wel uit ziet als of hij al je wimpers een boost gaat geven. Op het eerste gezicht vind ik het gewoon puur zwart lijken en niet triple black. Persoonlijk zie ik daar niet echt verschil in.

essence3
Hieronder natuurlijk de mascara getest op mijn wimpers. Over het resultaat ben ik best tevreden alleen vind ik de borstel toch net wat te dik om het foutloos op te brengen zowel onder als de onder wimpers. Je hebt wel wat laagjes nodig om een mooi effect te bereiken maar wanneer het gelukt is krijg je wel een mooie volle oogopslag.

essencemet(let niet op de onwijs lelijke lichte lipbalm)

Essence Get Big Lashes Triple Black Mascara kost € 2,39

Wat vind jij van de Triple Black mascara van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram