essence – Cotton Candy & Colour Crush!

essence – Cotton Candy & Colour Crush!

essence1

Jullie hebben het aan Elise van Elisejoanne.nl te danken dat ik alweer een lipstick review voor jullie heb. Ik nam namelijk een kijkje op haar site en zag de fantastische essence lipstick Colour Crush. Zoals jullie weten ben ik gek op dit soort kleuren. Ik ben direct naar het Kruidvat gegaan om deze en een ander kleurtje te kopen! 

Het gaat om 2 nieuwe essence lipsticks! Ik ben een klein beetje bekend met de oude lipsticks van essence, redelijk goed maar vooral erg goedkoop en verder niet echt bij gebleven. De nieuwe lipsticks zien er ieder geval een stuk beter uit, en niet aan de de kleuren, ook de vormgeving is dik vooruit gegaan.

essence2

De nieuwe lipsticks van essence zitten namelijk verpakt in een matte zwarte huls wat ervoor zorgt dat het er een stuk aantrekkelijker uitziet als je het mij vraagt. Ook is de lipstick voorzien van een klein blakje om de huls heen met daarop aangegeven wat voor kleur het is. Mooi strak, niet? Daarnaast heeft ook de lipstick zelf een make-over gekregen, de lipstick is namelijk voorzien van het logo van essence, leuk!

essence3

De 2 kleuren die ik meenam naar huis zijn, Cotton Candy nr.10 en Colour Crush nr. 08, 2 ontzettende roze kleuren die ik gewoon moest testen.

Colour Crush

Colour Crush is dus de kleur die Elise mij heeft doen kopen. Hij is ontzettend mooi, maar je moet er van houden. Een onwijs roze kleurtje die je echt het meisje – meisje uiterlijk doet geven. Hij voelt heerlijk zacht en romig op de lippen en brengt makkelijk aan.

essence4

Cotton Candy

Cotton Candy is een iets zachtere kleur, maar net als de Colour Crush, je moet ervan houden. Het is een zacht roze kleurtje met een beetje een paars tint erdoor heen. Ook weer erg prachtig als je het mij vraagt. Ook de Cotton Candy brengt makkelijk aan en voelt heerlijk zacht op de lippen.

essence5

Links – Colour Crush Rechts – Cotton Candy

essence6

Links – Cotton Candy Rechts – Candy Crush

essence7Zoals ik al zij, je moet ervan houden maar de collectie van essence bestaat uit nog meer mooie kleuren dus is dit niet helemaal de kleur die je zoekt, neem dan zeker een kijkje tussen de nieuwe lipsticks in het essence schap! Ze zijn iets duurder geworden dan de oude collectie (ik dacht €0.40 cent) maar daarvoor zijn ze zeker vooruit gegaan.

De essence lipsticks kosten €2,39 per stuk en zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Ben jij al bekend met de nieuwe lipsticks van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram