essence Come To Town ♥ Quattro Eyeshadow!

essence Come To Town ♥ Quattro Eyeshadow!

0

Naast de prachtige lipsticks uit de nieuwe LE collectie Come to Town van essence nam ik ook een van de Quattro Eyeshadow palettes mee.

In totaal heb je in de collectie twee verschillende varianten zitten. Ik nam het palette mee met de kleurtje die mij het meest aansprak en vandaag laat ik hem je zien!

1

Het palette is gevuld met mooie herfst/winter kleuren die ook prima kunnen voor een feestelijke look. Het palette heeft de naam 02 Naughty Or Nice? Naast deze variant heb je ook  01 make a wish, gevuld met groen tinten en ook een mooie zilver en gouden kleur.

2

3

Het ronde doosje is gevuld met vier mooie kleurtjes. Een feestelijke goud, een zilver, een zachte roze tint en een warme bordeaux paars.

4

5

6

De swatches van de oogschaduw.

Het pigment is verrassend goed. De bordeaux kleur knalt eruit!

8

Het resultaat op mijn ogen:

essencereview

essencereview2

Ik gebruik helemaal niet vaak oogschaduw van essence maar ik ben toch heel blij met deze aankoop. Ik vind het een lief palette en super handig om mee te nemen als ik naar mijn vriend ga. De bordeaux paarse kleur vind ik prachtig en in combi met he goud heel feestelijk. Het pigment is onwijs top en daarom ben ik zeker tevreden!

7Verkrijgbaar in twee varianten voor €2,39 

Wat vind jij van deze oogschaduw? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram