essence – Colour Flash volume mascara PINK!

essence – Colour Flash volume mascara PINK!

es1Roze mascara? Ja inderdaad essence heeft in haar nieuwe assortiment 3 kleurrijke mascara’s toegevoegd in blauw, groen en roze. Ik nam er een mee naar huis om te testen…

Zelf heb ik nog niet eerder een roze mascara gebruikt dus ik ben net als jullie heel erg benieuwd hoe dit gaat worden. Ik ben een grote fan van roze maar of ik het ook op mijn wimpers wil hebben?

es2Dat essence naast de duurdere merken ook met een gekleurde mascara’s komt vind ik zelf een erg leuke toevoeging. Zo kun je het is proberen voor de fun of  leuk voor een feestje.

es3Op het borsteltje kan je al goed zien dat deze mascara lekker intens roze is.

es4En ook aan de swatch kun je zien dat het gaat om een intens roze kleur, wow!es5Hieronder het resultaat op mijn wimpers. Tja wat moet ik ervan zeggen. Het effect is er inderdaad, mijn wimpers zijn roze gekleurd en de mascara geeft zeker volume. Toch is roze op mijn wimpers niks voor mij ook al vind ik de kleur geweldig. Het geeft een beetje een ‘buitenaardse’ uitstraling.

essencerozemsacara

De mascara is verkrijgbaar voor €2,99
Naast roze ook verkrijgbaar in groen & blauw.

Wat vind jij van roze mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram