essence Cinderella || Highlighter Powder

essence Cinderella || Highlighter Powder

0Yay! Het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover. De nieuwe trend edition van essence, Cinderella ligt in het schap.

Ik keek er heel erg naar uit omdat ik een groot fan ben van de Disney film Assepoester, het is namelijk mijn grote favoriet. Ik kocht al de prachtige make-upjes van de MAC Cinderella collectie en nu heb ik dan ook de collectie van essence.

1Wat ik vooral uit de collectie wou hebben was de highlighter, de blush en de nagellakstickertje. Mijn zus spotte de collectie in de winkel en nam het voor mij mee. Vandaag laat ik je de prachtige highlighter  zien. Kijk mee!

essence Cinderella Highlighter
01 The Glass Slipper3

Een echte parel uit de collectie is de highlighter met het prachtige patroon van rozen. Het is een highlighter die bijna te zonde is om te gebruiken, zo mooi is die. Hij is licht roze koele tint met een prachtige parelmoer glans en past perfect bij de hele stijl van Assepoester.

2

Hieronder kan je goed het patroon zien. Is die niet geweldig? Het lijkt wel een luxe product waar je een paar tientjes voor neertelt. Maar nee, deze is gewoon van essence!

4

Hieronder de swatch van deze prachtige highlighter. De highlighter is heel zacht qua structuur en brengt veel glitters en glim op de huid.

6

7

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn jukbeenderen.

essence

Ik vind dit product echt prachtig. Zowel in het doosje als op mijn gezicht is het een pareltje om te zien. Mocht je hem in het schap tegenkomen, raad ik je hem zeker aan mee te nemen!

8

5

Verkrijgbaar voor €3,39

De essence Trend Edition Cinderella is nu verkrijgbaar bij Kruidvat.
Let er wel op dat er altijd maar een kleine vooraard aan producten beschikbaar is. Wees er daarom snel bij!

Wat vind jij van deze producten?
Heb jij iets uit de collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram