essence Cinderella || Blush

essence Cinderella || Blush

es1

Gisteren liet ik je allen kennis maken met de prachtige highlighter uit de essence Cinderella collectie en vandaag is het tijd voor nog een prachtig item, de blush.

Toen ik deze blush voorbij zag komen in het persbericht was ik direct verkocht door de verpakking. Een kartonnen doosje versierd met de schattige afbeeldingen uit Assepoester en ook nog is een blush die er mooi uitziet. Die moest ik hebben. Vandaag laat ik hem je zien. Kijk mee!

es2

De blush zit in een klein kartonnen doosje en ziet er echt onwijs schattig uit. Het was het eerste product dat mijn aandacht trok toen ik het persbericht binnenkreeg. Op de voorkant staat een schattige afbeelding en op de achterkant een sticker met daarop informatie over de blush en een lief muisje.

De binnenkant vind ik nog schattiger, want wanneer je het doosje open doet tref je daar de bekende fee met de betoverde koets. Heel erg schattig! Hier heb ik toch wel echt een zwak voor.

es3

De blush zelf is warm roze van kleur en lijkt erg opvallend. Toch kan je hem mooi opbouwen. Het doosje bevat trouwens een magneetje waardoor die goed sluit!

es4

es5

es6

Hieronder de swatch van de blush op mijn hand. De structuur van de blush is zacht en helemaal niet heel erg poederig. Hij brengt daarom mooi aan op de huid.

es7

En natuurlijk het resultaat op mijn gezicht.

es8

Net als de highlighter ben ik ook verkocht aan de blush, ik vind hem heel mooi. Hij brengt mooi aan en is goed op te bouwen. Ik ben tevreden over het product en over de verpakking. Het is gewoon een item die je moet hebben.

es1

Verkrijgbaar voor €3,39

De Cinderella essence collectie is nu verkrijgbaar.
Wees er snel bij Op=OP.

Heb jij iets kunnen scoren uit de essence Cinderella collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram