essence – All About Candies + look!

essence – All About Candies + look!

essence1

Zoals ik begin van de week al liet zien heb ik een aantal nieuwe essence producten kunnen scoren die in het nieuwe assortiment zitten. Naast de prachtige ombre blush heb ik ook het all about candies palette en die wil ik je vandaag laten zien…

Het gaat om een klein schattige oogschaduw palette met hoe kan het ook anders, snoepige kleurtjes. In totaal zitten er zes zachte pastel tinten in, persoonlijk geen tinten die ik zelf vaak kies maar ik vind het een schattige palette wat voor mij echt vernieuwd overkomt.

essence2De samenstelling van de kleuren vind ik goed gekozen van essence, het is een handig palette wat je makkelijk kunt meenemen en waar je veel mee kunt spelen.

essence4

essence5De kleurtjes bevatten veel glans en shimmers waardoor ze mooi kunnen dienen om te highlighten, toch vind ik dat het pigment zeker niet slecht is en voor een goedkoop essence palette trouwens best goed. Hieronder zie je de kleuren lekker glimmen op mijn hand:

Bovenste rij: Geel, Roze, Paars

essence6Onderste rij: Perzik, Blauw, Groen

essence7

3

1Op mijn ooglid heb ik gebruik gemaakt van de blauwe en de perzik kleur.

2

Ik vind het palette zeker een leuke aankoop, ik nam hem voor de eerste instantie mee om hem te testen voor de site maar ik ben er achter gekomen dat de lichte pastel tinten mij toch wel aanspreken. Ik vind het voor het voorjaar en de lente zeker leuk om meer pastel te dragen en een goede afwisseling voor de standaard bruin en nude tinten die ik draag. De kwaliteit vind ik voor essence goed, de samenstelling van de kleuren spreken mij aan, het formaat vind ik handig en de fall-out van de oogschaduw valt ontzettend mee. Ik vind hem leuk!

Dit schattige palette is verkrijgbaar in het nieuwe assortiment van essence voor €3,59

Wat vind jij van dit schattige doosje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram