essence – Blush UP!

essence – Blush UP!

1Het essence schap is een juweeltje rijker al zeg ik het zelf. Hoog op mijn lijstje stond namelijk de nieuwe Blush up die in het nieuwe assortiment zou komen en  begin van de week kon ik hem dan eindelijk afrekenen…

Het gaat om een blush met echt een WOW effect nummer 10 Heat Wave. Naast Heat wave is de blush ook verkrijgbaar in een roze variant  nummer 20 Pinky Flow maar deze ben ik nog niet tegengekomen.

2Ik ben echt een fan van blush met ombre effect, het ziet er zo mooi uit en het is eigenlijk een 3 in 1 product wat ook  weer handig is. Zelf doet hij mij helemaal niet denken aan een goedkoop essence product, maar vind ik juist de vormgeving, rustig en clean wat het product nog interessanter maakt!

3Hieronder op de foto kun je duidelijk zien dat de blush een enorme fel oranje kleur bevat in een overloop naar een mooie roze kleur. Heel zomers vind je niet?

4

5Hieronder zie je de swatch op mijn hand van de 2 ‘losse’ kleuren.

6En hieronder het effect van de blush in het geheel.

7Zonder blush

8Met de blush

10Opzich ben ik best wel tevreden. Ik merk direct dat je niet teveel blush moet pakken want de kleuren geven toch best goed af. Ik vind de kleur in het geheel best prettig en natuurlijk staan en voor die prijs die je ervoor betaald is het helemaal een leuk ding! Happy me!

Verkrijgbaar in het nieuwe essence assortiment bij Kruidvat voor €3,59 

Wat vind jij van deze blush van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram