Budget Monday – essence BE LOUD Graffiti Topper

Budget Monday – essence  BE LOUD Graffiti Topper

7

Wil je een knallend en kleurrijk feestje op je nagels? De Be Loud limited edition collectie van essence helpt je een handje. In de collectie zit namelijk de Graffiti topper en dit lakje is werkelijk tof!

Het gaat om een topcoat en de foto’s zeggen waarschijnlijk al genoeg. Het lakje is namelijk voorzien van allerlei verschillende confetti shimmers in de vrolijkste kleurtjes, maten en soorten.

8Deze topper is naast de kleurrijke glitters, vierkantjes een transparante lak waardoor je voor het mooiste effect een basis lak als onderlaag moet gebruiken. Ik heb gekozen voor een shimmer lakje je met een licht gouden gloed. Daarboven op een dikke laag graffiti en klaar zijn je feestelijke nagels.

9Hieronder nog een close-up van de nagels en zoals je kunt zien is deze nagellak voorzien van veel verschillende kleuren, soorten vierkantjes, glitters, rechthoekjes en is het eigenlijk een coat die bij elke kleur wel valt te matchen. Hoe leuk is dat?

10

Persoonlijk vind ik wanneer je een dikke laag aanbrengt dat je dan het mooiste effect ermee krijgt. Het trekt zoveel aandacht en maakt de nagels echt vrolijk. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je het even goed laat drogen voor je het overal aansmeert. 11

Het lakje is verkrijgbaar in de Limited Edition collectie van essence Be Loud die sinds afgelopen week in de winkel te vinden is. Het lakje kost €2,89

Wat vind jij van deze feestelijke confetti topper? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram