essence adventskalender!

essence adventskalender!

essence1Het is weer bijna zover, de feestmaand komt eraan! Deze decembermaand wordt  ook nog mooier dan ooit! Vanaf 1 december telt essence de feestmaand af tot de kerst met haar jaarlijkse interactieve adventskalender op de website. 24 dagen lang maken deelnemers aan de kalender kans op prachtige essence prijzen.

Wereld van geur, kleur en verzorging

Achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en heerlijke verzorgingsproducten schuil. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van unieke setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2013. Als klap op de vuurpijl wordt op de laatste adventskalenderdag – 24 december – een superhoofdprijs verloot: een winkelwagen die tot de rand toe gevuld is met maar liefst 750 essence producten!

Gloednieuwe essence website

De essence adventskalender is te vinden op de gloednieuwe essence website www.essence.eu. De site biedt een overzicht van alle essence producten, inspireert met cosmetica- en nagel tutorials en neemt je mee naar de allerlaatste make-up trends.

essence2Ga jij mee doen aan de adventskalender van essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram