elf – Kabuki Face Brush

elf – Kabuki Face Brush

0

Een van de meeste favoriete items uit de webshop van eyes lips face onder de categorie bestsellers staat de Kabuki Face brush. Vele zijn enthousiast, dus ik was benieuwd en ben hem gaan testen!

Ik had zelf nog geen Kabuki Brush in mijn bezit, maar het is wel een aantal keren voor gekomen dat ik er een nodig had. Een Kabuki Brush is echt een must als het gaat om make-up kwasten, hij is namelijk ideaal om je gezicht helemaal af te poederen /fixeren voor een perfecte finish.

1

Als ik alle beoordelingen uit de webshop lees is iedereen zeer te spreken. De kwast is ideaal om te gebruiken, de haartjes zijn zacht en compact en zeker prijs waardig. Nu ben ik hem gaat testen en het eerst wat mij opviel is dat de brush heel prettig in de hand ligt, hij is lekker licht van gewicht waardoor hij makkelijk en snel te gebruiken is. Daarnaast voelen de haartjes ontzettend zacht en blijven vervolgens mooi op de plaats zonder dat ze uit gaan vallen. Wel pakt te kwast veel product dus af poederen is zeker nodig voor je het aanbrengt op je huid. En zoals je kunt zien ziet hij er ook nog is mooi uit!

3

Kortom een hele fijne kwast die heerlijk betaalbaar is. Enkele kopers die een beoordeling hebben achter gelaten in de webshop vertellen erbij dat ze hem al een aantal jaartjes gebruiken, dus dat zegt genoeg!

De Kabuki Brush kost in de webshop €6,- Kijk ook voor meer goedkope make-up in de webshop!

Maak jij gebruik van een Kabuki Brush? Heb je ervaring met elf?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram