elf – Baked Blush – Passion Pink

elf – Baked Blush – Passion Pink

1

Passion Pink is mijn nieuwe baked blush die ik uit de webshop van elf heb, (eyes, lips face) Een gebakken blush, een bolletje vol shimmers, en een nieuwe liefde. Maak kennis met Passion Pink…

Ik ben dol op blush, de producten zien er altijd zo mooi uit dat het bijna te zonde is om ze te gaan gebruiken. Met een blush op je wangen doet je blik zoveel beter, het laat je stralen en daarnaast ziet het er een stuk gezonder uit wanneer je wat kleur in je gezicht hebt. Kortom een blush heb je nodig!

2

Zoals ik al zij komt deze baked blush uit de webshop van elf. Naast de Passion Pink is deze blush in nog 3 andere kleuren verkrijgbaar:

  • Pinktastic
  • Rich Rose
  • Peachy Cheeky

Deze blushes worden gebakken op terracotta schalen in ovens, hierdoor krijgen de blushes een prachtige, diepe pigmentatie en superfijne glans. Daarnaast zorgt de formule met actieve extracten van jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en druif  ook nog is dat de huid zichtbaar gevoed wordt.

3

Hello sunshine, zie die shimmers, de kleuren, de structuur. Je kunt je haast niet voorstellen dat deze blush verkrijgbaar is voor maar liefst €4,- als je hem zo bekijkt van dichtbij kon het zo een product van MAC zijn.

4

Hieronder de swatch van de blush op mijn arm. Een lief zacht roze kleurtje die glimt als een parel.

6

En aangebracht op mijn wangen…

blush

De blush vind ik erg mooi, hij is subtiel maar toch aanwezig. Brengt makkelijk aan, heeft een fijne structuur en geeft een mooie, gezonde glans. Een blush die op elke dag te gebruiken is, bij iedereen volgens mij wel mooi staat en ontzettend budget is voor je portemonnee.

Deze gebakken blush van elf is verkrijgbaar voor maar €4,- Voor nog meer goedkope make-up verwijs ik je graag door naar de webshop!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram