Een zomerse basis look in 5 minuten!

Een zomerse basis look in 5 minuten!

zomerlook-snel

Vitalu benaderde mij met de vraag of ik een snelle make-up look zou kunnen maken voor al die keren dat vrouwen in de ochtend haast geen tijd hebben om even rustig hun make-up te doen. En in de zomer hebben we allemaal niet zoveel tijd en zin, het is warm en we willen zo snel mogelijk in de kleren zijn om even snel een boodschap te doen om vervolgens weer heerlijk lang uit de kunnen in de zon. Goede reden om hiermee aan de slag te gaan!

Nu is het niet echt fijn om een plamuur laag aan make-up te dragen wanneer de temperaturen boven de 25 graden stijgen en daarom is het de kunst om zo min mogelijk te gebruiken voor toch een mooi naturel resultaat. Speciaal voor deze dagen heb ik een make-up look gemaakt die in de eerste plaatst lekker naturel is, lekker snel en met weinig producten! Kijk mee!

Begin op een schone ondergrond

1

 

Het is belangrijk bij elke keer wanneer je je make-up op doet dat je huid goed schoon is.Dit is ontzettend belangrijk voor je gaat slapen maar persoonlijk vind ik het ook erg prettig om ook voor ik make-up op doe nogmaals mijn huid te reinigen. Om het even snel en makkelijk te doen gebruik ik geen cleaner maar een gezicht doekje van DeMakeup, en deze zijn echt GEWELDIG!

Rode plekjes en onzuiverheden weg werken

2

In de zomer heb ik niet veel onzuiverheden, maar hier en daar zijn er nog wel wat rode vlekjes te vinden die ik even weg werk met een concealer. Ik gebruik hier een foundation brush van Sigma en de Concealer van Benefit – Fake up om de plekjes weg te werken. Mocht je graag een BB Cream dragen ( ook in de zomer ) dan kan je dat natuurlijk op dezelfde manier aanbrengen.

Highlighter voor een mooie glow

3

Om je look net dat beetje zomerse effect te geven gebruik ik een highlighter op mijn jukbeenderen. Ik gebruik hier een vloeibare highlighter van Pur Minerals, maar een poeder kan natuurlijk ook. Maak vervolgens tuitjes van je lippen en je jukbeenderen worden beter zichtbaar. Vervolgens kan je het nog even in bufferen met je kwast voor een natuurlijk resultaat.

BLUSH

4

Ik ga de deur niet uit zonder een beetje blush op miijn wangen. Kies je favoriete blush en maak appeltjes van je wangen. Ik gebruik hier een Sephora blush en een blush brush om het aan te brengen.

Tijd voor de wenkbrauwen

5

Wenkbrauwen vind ik persoonlijk erg belangrijk maar het ligt er maar net aan hoeveel werk en tijd je er aan kwijt bent. Ik heb donkere en volle wenkbrauwen waardoor ik op de meeste dagen niet meer hoef te doen dan een beetje bij te borstelen. Heb je dunne lichtte wenkbrauwen, teken ze dan mooi bij en borstel het vervolgens goed uit.

Een beetje extra op je ogen

6

We hebben geen zin en tijd in oogschaduw daarom alleen lijntje onder en boven je ogen. Ik gebruik in de zomer het liefst een bruine kleur en hiervoor gebruik ik mijn wenkbrauw potlood van de Hema. Lekker neutraal als je het mij vraagt.

Om je oog look af te maken: Mascara

7

Om je ogen helemaal af te maken gebruik ik een mascara. Ik verleng me wimpers een klein beetje en hiervoor gebruik ik ook weer een bruine mascara van het merk PUPA. Het combineert mooi neutraal met de bruine omlijning.

Finishing touch

8

Als laatste stap wat ik persoonlijk heel belangrijk vind zijn de lippen. Pak je mooiste lipgloss, balsem of lipstick erbij en maak je lippen mooi op. Ik gebruik hier een van mijn favoriete lipsticks van Oriflame More by Demi.

Resultaat

9

Gooi je haar los of steek het mooi op en klaar is je snelle zomerse neutrale look! Nu heb je vast en zeker de tijd om nog even lekker te ontbijten met Vitalu!

Wat draag jij het liefst in de zomer qua make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram