Een weekje in Londen!

Een weekje in Londen!

londen0

Afgelopen week bracht ik door in Londen en had een geweldig tijd. Het leek mij zo ontzettend vet om rond de feestdagen door Londen te lopen en mijn dromen werden waar, het was magisch. 

Ik heb een paar foto’s gemaakt die helaas niet zo heel goed gelukt zijn. De camera die ik mee had heeft mij toch een beetje in de steek gelaten. Maar ondanks dat wil ik je toch een beetje de sfeer laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

londen1

Maandagochtend gingen Larissa en ik vroeg richting Eindhoven om vanaf daar naar Londen te vliegen. We moesten 2 uur van te voren aanwezig zijn en gingen daarom lekker in de Starbucks zitten.
Rond een uur of 8 kwamen we s’avonds aan in Londen. In de buurt van ons hotel was het grote station Victoria te vinden met allemaal leuke winkels en eettentjes. Ook stond er een kraampje met Lola’s cupcakes, yum!

londen2

We liepen nog even tot een uur of 11 door de winkeltjes te snuffelen, kochten wat lekkers voor op onze hotelkamer en gingen toen heerlijk onze eerste nacht doorbrengen in het hotel.
De volgende ochtend gingen we vroeg eruit om op pad te gaan. De eerste stop, vlakbij het hotel en bijna op iedere hoek te vinden de Pret a Manger. Een heel leuk en vooral lekker tentje voor ontbijt en lunch. Ik was de vorige keer toen ik in Londen was al dol op de croissant en het eerste wat ik deed was die bestellen met een thee met melk.

londen3

We gingen op pad en wat hebben we het getroffen met het weer. Het was ontzettend lekker, een beetje fris maar een heerlijk zonnetje en blauwe luchten.
In Londen is het overal zo sfeervol met kerstversieringen. Ik kwam deze mooie deur tegen met leuke zuurstokken eraan. Zo schattig!

londen4

Heerlijk lopen door het park in het zonnetje, wat was het heerlijk weer. We ruilden de metro in voor onze schoenen zodat we Londen is goed konden bekijken.

londen5

♥ Onderweg kwamen we verschillende Paddington beelden tegen die sinds kort in Londen zijn te zien zijn. Ik las dat er z’n 50 beelden te zien zijn op een speciale route. Ik en Larissa hebben er 4 gezien. Alle beelden zijn ontworpen door beroemdheden, deze rode was door David Beckham.

In bijna ieder park dat in Londen is, Hyde Park of St James zijn eekhoorntjes te vinden. Het is zo schattig en ze zijn totaal niet bang.

londen6

We hadden een zakje met nootjes gekocht om de eekhoorntjes te voeren. Ze kwamen naar ons toe en klommen echt over ons heen. Super schattig en het maakt je echt blij om daar tussen te lopen.
Natuurlijk kan deze foto niet ontbreken in het rijtje, de bekende telefooncellen die door heel Londen te vinden zijn.
londen7

Wat mij altijd al heel doen inspireren zijn oude en stijlvolle gebouwen. Ik vind het prachtig en kan er echt een tijd van genieten en ook z’n leuk tentje als op deze foto vind ik geweldig. Het zou zo uit een film kunnen komen.
Natuurlijk moest ik even langs de Victoria’s Secret op Bond Street. Je kan er niet alleen hele toffe dingen kopen, de winkel zelf is al een hele ervaring op zich!

londen8

S’avond op Oxford Street was magisch. Het lampjes gingen aan en op ieder gebouw en iedere boom stond wel iets te glinsteren. Als je er loopt voelt het echt alsof je in een droom zit, zo mooi is het allemaal versierd.

londen9

In Londen moesten we natuurlijk ook eten en dag 2 aten we bij Ask Italiaan, een leuk italiaans tentje met heerlijke pasta’s. Ik nam een naturel met een voorgerechtje van stokbrood met olijfolie en knoflook.
Na het eten onderweg naar ons hotel even kijken naar de schade. We hadden leuke dingen geshopt!

londen10

En op de terugweg bleef ik maar genieten van de prachtige verlichting, het is zo mooi!!

londen11

De volgende dag zagen we dat er naast ons hotel een grote kerstmarkt stond, Winter Wonderland op Hyde Park. Een tal aan leuke kraampjes, eettentjes en attracties waren er te vinden en geheel in kerst/winter stijl.

londen12

Het park is tot midden januari open vanaf 10 uur, wij gingen direct even binnen kijken voor het druk werd. Daarna gingen we naar Camden Town waar ik helaas geen foto’s heb gemaakt.

londen13

Terug van Camden gingen we opzoek naar een leuk eettentje in de magische buurt van Regent Street. Opnieuw weer heel mooi versierd.
londen14

Na een lange tocht door de straten vonden we een leuk eettentje die behoorlijk vol zat, Wolwood Kitchen. Ik bestelde een pizza die helaas ontzettend smerig was. Bij 1 hap was ik er namelijk al klaar mee.

londen15

Ik baalde een beetje van het eten en om het maar te vergeten gingen we nog even lekker de stad in, we kwamen in een hele leuke buurt met onwijs veel leuke winkels waaronder Shu Uemura. Ik zou niet weten hoe je dit uitspreekt maar de winkel, de make-up en de verpakkingen waren geweldig. Helemaal toen ik zag dat er een speciale limited edition was met Karl Lagerfield kon ik het niet laten niets te kopen.

londen16

Op de terugweg naar het hotel gingen we lopen langs de Theems met uitzicht op de bekende Londen Eye en de Big Ben. Iedere keer als ik de Big Ben zie verbaast het mij hoe bizar groot en mooi het is. Je blijft er naar kijken, zo fascinerend is het.

londen17 De laatste avond op ons hotelkamertje was een drama. We hadden opnieuw teveel gekocht en waren aan het bedenken hoe we het allemaal gingen meekrijgen.
Ook namen we een shoplog op (die helaas niet helemaal gelukt is) met als onze aankoopjes op het bed. Ik hoop dat ik jullie snel de shoplog kan laten zien.

Dit was mijn weekje kort samengevat in Londen. Ik had een geweldige tijd en kan nu al niet meer wachten om terug te gaan!

Ben jij al een keertje in Londen geweest?
Wat vind jij een geweldige plek om heen te gaan? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram