Een spelletje doen kan geen kwaad!

Een spelletje doen kan geen kwaad!

1

Vroeger vond ik het heerlijk: lekker op school spelletjes doen als afleiding en ontspanning naast alle saaie vakken op school. Zelf ben ik alleen ontzettend slecht in spelletjes en is winnen bijna altijd onmogelijk als je mij bent.

Het is maar goed dat ik tegen mijn verlies kan. Nu ben ik een stukje ouder maar nog vind ik het spelen van zowel online en bord spelletjes erg leuk. Ik zie het als een ontspanning tijdens het werken door. Even je gedachten op iets anders en lekker gamen maar. Nu kun je natuurlijk een heel bordspel gaan klaarleggen en wachten tot er iemand met je mee doet. Maar je kunt uiteraard ook het internet op, naar bijvoorbeeld speeleiland.nl.

Speeleiland behoort tot de 3 grootste online spelletjes websites van Nederland met duizenden spelletjes in allerlei uiteenlopende categorieën. Zo hebben ze bijvoorbeeld avontuur spelletjes, race spelletjes, highscore spelletjes en multiplayer spelletjes. Multiplayer spelletjes zijn ook erg leuk omdat je deze met 2 of meer personen kunt spelen. Je kunt dan met je vriendin afspreken om een spel te gaan spelen. Lekker even samen ontspannen!

22

Speeleiland.nl heeft onder andere de categorie denk spelletjes. Dit zijn spelletjes waar je wel even bij na moet denken. Even je hersens laten kraken is zeker niet verkeerd toch? Het voelt altijd zo goed als je een denk spel weet op te lossen nadat je er een heel tijdje mee bezig bent geweest! Naast denk spelletjes hebben ze ook ontzettend veel spellen voor meiden, dat doet mij echt weer een beetje denken aan vroeger. Je kent ze vast wel. Dit zijn van die spelletjes waarbij je een outfit moet samenstellen, het haar van iemand doet of zelfs de make-up!

Ik wil mijn lezers zeker deze tip meegeven! Wil je even je gedachten op iets anders, surf dan even naar speeleiland.nl en ontspan met een leuk spelletje!

3

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram