Een reisje naar Rome! Heb je tips voor mij?

Een reisje naar Rome! Heb je tips voor mij?

romeviaweheartitNog maar een maand geleden ging in naar Londen en had ik nooit gedacht dat ik zo snel weer een reisje zou gaan boeken. Dit keer wordt het meer een zonvakantie dan een shop vakantie en gaat de reis naar Rome!

Mijn vriend gaat dit jaar samen met een vriend 2 weken fietsen door Frankrijk, heel erg leuk allemaal maar het is niet echt iets voor mij. Gelukkig wou de zus van mijn vriend nog wel graag op vakantie in de zomer en dan gewoon lekker lui met het vliegtuig. We besloten samen een reisje te boeken en kozen voor Rome, super leuk!

Nu vroeg ik jullie al tips voor mijn reisje naar Londen waar ik echt super veel leuke reacties op kreeg en jullie echt dankbaar voor ben. Maar nu kom ik met een nieuwe vraag, heb je tips voor Rome? Ben je er wel is geweest en zijn er dingen die je zeker niet moet vergeten als je daar bent dan zou ik het heel tof vinden als je dat wilt delen!

Bron afbeeldingen

Ben jij wel is in Rome geweest en heb jij tips voor mij?
Heb je zelf al een vakantie geboekt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram