Een persoonlijk cadeau met Names4ever!

Een persoonlijk cadeau met Names4ever!

Cadeautjes met een persoonlijke touch zijn de allermooiste die je kunt krijgen. Of het nu voor jezelf is of om iemand anders mee te verrassen, deze cadeautjes bevatten herinneringen die dierbaar zijn. Nu z’n 5 maanden geleden heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve hondje Bo waar ik het op de dag van vandaag nog erg moeilijk mee heb.

Het is enorm wennen en erg gemis dat mijn lieve viervoeter niet meer mij op staat te wachten bij de deur, dat ik niet even een wandeling kan maken of even mee kan knuffelen. De herinneringen zijn er, foto’s in overvloed maar op een of andere manier vond ik het fijn om hem op een andere manier nog dichter bij mij te hebben!


naam1

Die manier vond ik al snel door een armbandje te laten maken met de naam van Bo erop. Dit is namelijk mogelijk in de webshop Names4ever, hier heb je verschillende keuzes om sieraden helemaal persoonlijk te maken door bijvoorbeeld een naamketting, een letter ketting of een mooie armbandje.

In de webshop vielen mijn ogen op de zilveren armbandjes. Ik was namelijk opzoek naar een subtiel sieraad dat ik elke dag kan dragen zonder dat het teveel is en in de weg zit. Een armbandje is dan ideaal en een mooie keuze om dagelijks te dragen.

naam2

Het maken van de juiste keuze en de bestelling zelf liep lekker vlot. Na het kiezen van de sieraad kun je makkelijk aangeven welke naam je erop wilt hebben, welke maat je wilt ontvangen en evt. opmerkingen die je wilt doorgeven.

Het sieraad ontving ik in dit onwijs schattige roze doosje met daarop een leuke strik. Ik wist natuurlijk wat erin zou zitten maar het maakt het toch wel erg aantrekkelijk om z’n leuk doosje uit te pakken. Daarom zal het ook erg goed werken wanneer je iemand hiermee wilt verassen. Hier wordt toch iedereen blij van?

naam3

Eenmaal het doosje open trof ik daar het armbandje aan. Het was natuurlijk nog een verassingen hoe deze erin het echt uit kwam te zien maar ik was direct helemaal blij. Een mooi subtiel zilver bandje met daarop heel stijlvol de naam Bo glinsterde in het doosje. Het armbandje is gemaakt van zilver en heeft allemaal open schakeltjes, dit is ideaal voor het verstellen van je bandje als je deze wat losser of strakker wilt hebben. Ik heb zelf vrij dunne polsen waardoor armbandjes al snel vervelend gaan zitten en niet passen. Dit armbandjes is door de slankheid en de schakeltjes dan ook ideaal. Ik vind hem ontzettend mooi en ben er heel blij mee.

naam4

names4ever

Wil je ook een armband met naam laten maken dan heb je bij Names4ever een hoop mooie keuzes in verschillende bandjes, goede kwaliteit en snelle service. Mocht je heel iets anders willen dan heb je in de webshop ook nog armbandje met bedeltjes of bijvoorbeeld het infinity teken maar ook keuze om ringen te personaliseren, oorbellen of graveerplaatjes. Zo kun je mooie herinneringen op een stijlvolle manier dichtbij je dragen.

Wat vind jij van persoonlijke sieraden? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Laura en Jaimy
  9 juni 2016 / 17:52

  Dit ziet er mooi uit!! Mooie herinnering ook!

 2. 8 juni 2016 / 18:58

  Ooh wat een lief cadeautje is dit 😀 x

 3. 8 juni 2016 / 17:51

  Oo wat leuk! Ik vind het een origineel cadeau 🙂
  X

 4. Kim
  8 juni 2016 / 15:34

  Ahww wat mooi en wat een subtiel sieraad!!

 5. 8 juni 2016 / 13:41

  Wat een origineel cadeau. Het ziet er ook echt heel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram