Een nieuwe look!

Een nieuwe look!

look

Even een extra update voor jullie rondom mijn blog. Misschien is het je afgelopen weekend wel opgevallen dat er een aantal veranderingen te zien waren op de site. 

Ik heb namelijk met heel veel hulp van mijn vriend de boel een beetje opgefrist en een update gegeven!

Zo heb ik bijvoorbeeld een nieuw logo. Ik vond het wel tijd om naar 3 jaar het logo is te veranderen en te gaan voor iets frisser en stijlvoller. Dit is het nieuwe resultaat. Verder zijn er nog een aantal aanpassingen in de Lay-out. De tekst is groter, de kleuren zijn iets aangepast, de achtergrond is weg en dat zorgt ervoor dat geheel veel frisser en rustiger oogt. Er zijn nog een aantal dingen die nog aangepast gaan worden maar dat zal de komende tijd gebeuren.

Ik ben er zelf heel erg blij mee en merk dat verandering goed doet. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!

Liefs!

logo-fablouise.nl2_

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram