HAPPY NEW | LAY-OUT!

HAPPY NEW | LAY-OUT!

Als je de afgelopen dagen mijn social media had gezien en een bezoekje had gebracht aan mijn site dan was het je waarschijnlijk opgevallen dat mijn site tijdelijk offline stond.

Het was namelijk hoogtijd om het een en ander te veranderen aan de blog. Iets waar ik zowel heel erg naar uitkeek maar ook tegenop zag. Het blijft namelijk spannend om achter de schermen grote veranderingen te doen.

Twee dagen lang moest ik de site offline gooien om te zorgen dat alles goed omgezet kon worden naar een nieuwe lay-out. Na een hoop pruts werk van mijzelf heeft mijn lieve vriend naar de technische dingen gekeken om te zorgen dat alles uiteindelijk weer helemaal goed kwam en naar wens werd gemaakt. Ik ben hem daar heel dankbaar voor aangezien ik zelf echt totaal de weg kwijt raak in de codes.

Mijn oude lay-out vond ik zelf helemaal geweldig maar begon niet meer te werken zoals die zou moeten. Hij was erg verouderd, updates waren niet meer mogelijk en de site was niet responsive en daardoor niet handig om te kijken op je tablet en telefoon. Hoogtijd om met de tijd mee te gaan en een nieuwe lay-out te kiezen die wel aan deze punten voldoet.

De verandering

Over het resultaat ben ik zelf heel erg tevreden en ik ben blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb gemaakt. Er zullen nog een aantal kleine veranderingen achter de schermen gebeuren maar dat zullen jullie geen last van hebben. De foto’s op mijn blog worden voortaan ook een stuk groter dan voorheen. Je zult daarom bij oudere artikelen nog veel wit ruimte tegen komen, dit komt omdat ik de ‘oude’  foto’s niet groter kan maken zonder dat de kwaliteit eraan gaat. Helaas kan ik hier dus niets aan veranderen maar vanaf vandaag zullen de artikelen mooie, grote en scherpe foto’s ontvangen die helemaal passen!

Kom jij nog iets tegen? 

Natuurlijk is het belangrijkste dat jullie weer fijn door de site kunnen heen scrollen en de artikelen kunnen lezen. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat wanneer jullie iets tegenkomen wat nog anders kan het mij laten weten. Een foutje, iets onduidelijks, een aanpassing of een leuke tip. Alles is welkom!

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn vernieuwde blog! Dankjewel ♥

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 11 december 2015 / 10:34

  Ziet er goed uit zeg! Heb hem alleen bekeken op mijn laptop maar daar ziet het er allemaal top uit 😀

 2. 10 december 2015 / 17:51

  Ik kijk nu vanaf mijn tablet en ook vanaf hier is ie goed gekeurd hihi! Erg mooi en strak!

 3. 10 december 2015 / 15:28

  Ik vind het er heel erg goed uitzien. Lekker strak en professioneel!

 4. 10 december 2015 / 11:21

  Heel strak en overzichtelijk ziet er goed uit liefs

 5. 10 december 2015 / 10:26

  Het is heel mooi geworden! Past onwijs mooi bij de stijl van je blog 🙂

 6. 10 december 2015 / 09:48

  Wauw, de lay-out ziet er super uit!

 7. 10 december 2015 / 08:59

  Waaaauw, wat een ontzettend mooie nieuwe lay-out! Daar mag je heel erg trots op zijn. Het ziet er ontzettend professioneel uit, maar past ook nog steeds goed bij jou!

 8. 10 december 2015 / 06:22

  Ik vind je nieuwe lay-out erg mooi :-)!

 9. 9 december 2015 / 23:17

  Wauw, lieve Laura! Wat is hij prachtig geworden! Ik wist wel dat je nieuwe lay out helemaal mooi zou worden, hihi. 🙂 Ik vind hem heel fijn kijken en alles werkt tot nu toe helemaal goed bij mij! Ik heb trouwens wel een tipje voor je om je foto’s in hetzelfde formaat te laten houden, mocht je interesse erin hebben kun je mij altijd bereiken op Twitter. 🙂 Het lettertype vind ik ook heel fijn lezen en vooral bij de comments! Prachtige lay out heb je gemaakt en wat lief dat je vriend ook nog geholpen heeft!
  liefs

  • 10 december 2015 / 09:13

   Ah dankjewel chick! Heel fijn om te horen :D. Mocht ik een vraagje hebben, dan laat ik het je weten!!

 10. 9 december 2015 / 23:04

  Wauw Laura, ik wilde gisteren een bezoekje brengen aan je site maar toen was hij inderdaad offline. Wat een prachtig resultaat zeg! <3 Heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram