Een nieuw schooljaar! Heb je dit al geregeld?

Een nieuw schooljaar! Heb je dit al geregeld?

Het nieuwe schooljaar is begonnen en als het goed is heb jij je boeken gekaft, je nieuwe etui gevuld met leuke kleurtjes en je fancy schooltas weer iedere ochtend klaar staan. Voor mij is het alweer even geleden dat ik voor het laatst naar school ging maar ik vond de voorbereiding vooraf altijd een feestje!

Naast alle standaard schoolspullen zijn er nog een aantal dingen die ook zeker een must zijn om over na te denken. Want je wilt natuurlijk het schooljaar zo goed, comfi en gezellig door komen. Benieuwd waar ik het over heb? Kijk snel verder!


Maak die lange reis en wachttijden aangenaam!

In sommige gevallen ben je wat langer onderweg naar je school. Het is dan ideaal om lekker met je mobiel in de trein te genieten van fijne muziek, spelletjes, een toffe serie of gewoon lekker lang door scrollen door Social media. Een nieuwtje deze maand is de lancering van de iPhone 14 en als je net als ik een grote liefde hebt voor Apple dan weet je dat deze telefoon ons weer gaat verrassen met de nieuwste snufjes. Een iPhone 14 kopen is dan voor jou een leuke investering. Want deze telefoon is perfect met lange batterijduur, perfecte fotokwaliteit om lekker tijd te vullen met foto’s maken en noem maar op. Ideaal voor de lange reis en de alle momenten daaromheen natuurlijk!

Bron Unsplash – @icons8

Safe Money – Travel Mug & Water Bottles

Ik denk dat we het allemaal al hebben gemerkt, er zijn een hoop dingen om ons heen waarvan de prijzen enorm zijn gestegen. Het is daarom helemaal niet onverstandig om wat meer op de centjes te letten zodat je einde van de maand toch wat overhoudt voor leuke dingen doen! Een van de dingen waar je op kunt besparen in je portemonnee en ook het milieu nog wat extra liefde geeft, is het meenemen van je eigen bekers!

Het zal je een hoop geld besparen om niet elke ochtend langs die Starbucks verleid te worden door de heerlijke drankjes. Maak thuis je eigen lekkere Pumpkin Spice Latte of ijskoffie en neem het mee in je Travel mug! Er zijn op de markt genoeg handige bekers die zorgen dat je drankje juist lang warm of koud blijft. Ook flesjes water kopen is anno nu niet meer nodig. Met de mooiste bottles vul jij overal je flesje weer lekker gratis vol!

Bron Unsplash – @crystalxshaw

You call it music, I call it my therapist!

Een goede investering voor zowel school als wanneer je zzp-er bent en vaak op verschillende plekken komt waar meer mensen aan het werk zijn, dan is het investering een een goede koptelefoon of oordopjes echt een aanrader. Ik merk zelf als ik op locatie merk dat ik vaak afgeleid raak door prikkels om mij heen, maar zodra ik muziek op doe raak ik helemaal in een ‘andere wereld’ en ben ik heel gefocust met werk bezig. Tegenwoordig heb je geweldige koptelefoons op de markt met noise cancelling die zorgen dat je echt niks meekrijgt van je omgeving en die stimuleert natuurlijk het proces van je (huis)werk! Daarnaast is het ook ideaal voor wanneer je naar de sportschool gaat en niet afgeleid wilt raken of lekker thuis wanneer je alle huishoudelijk taakjes moet doen!


Bron Unsplash – Jess Bailey

Ben jij al helemaal ready voor school?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram