Een nieuw kleurtje op de muur!

Een nieuw kleurtje op de muur!

We zitten nog steeds in die gedeeltelijke lockdown en voor klusjes in huis aanpakken is het nu de ideale tijd! Ik heb zelf al behoorlijk wat dingen onder handen genomen thuis maar en staan nog een paar aandachtspuntjes op de planning. Namelijk een nieuw kleurtje op de muur!

Mijn werkkamer is namelijk zo goed al bijna klaar, alleen de kleur op de muur wil ik anders. Op dit moment is mijn werkkamer helemaal wit met 1 muur in een oud groen kleurtje. Deze kleur ben ik helemaal zat en daarom wil ik gaan voor een nieuwe kleur!


Bron Unsplash

Ik heb al een tijdje het idee om de ruimte wat meer warmte te geven en wat knusser te maken. Omdat mijn werkkamer vrij groot is en ik het niet helemaal wil volstoppen met meubels lijkt mij een warme kleur de muur een prima oplossing. Op Pinterest ben ik lekker wezen rondkijken en mijn aandacht is vooral gevallen op een warm oud roze/taupe kleurtje. Deze kleur doet het erg goed in combinatie met hout en kun je ook erg mooi aankleden met gouden details. Ik ben altijd zo iemand die het gelijk wil aanpakken maar het enige wat mij tegenhoudt is om de verf en benodigdheden in huis te halen. Omdat ik vrij druk ben op het moment en niet 1, 2, 3 tijd zie om de deur uit te gaan ben ik heel blij met de ontdekking dat je het ook gewoon online kunt bestellen. De Verfzaak is zo’n webshop waar je online alles kunt vinden alles het gaat om verfklussen. Ze hebben een groot assortiment met topmerken als Sigma verf. Ideaal, je besteld alles gewoon online, je laat het lekker thuis bezorgen en je kunt aan de slag!

Dus als je zelf ook zin hebt om een nieuwe kleurtje op de muur te doen deze winter, dan hoef je daar helemaal niet direct de deur voor uit. Scheelt ook weer een hoop gesjouw!


Bron Unsplash

Mijn werkkamer heeft de afgelopen 2 jaar heel wat veranderingen en verhuizingen achter de rug, maar voor nu is dit echt de plek waar ik de komende tijd lekker aan de slag kan. Ik heb een extra grote ‘eettafel’ besteld die ik gebruik als mijn bureau zodat ik lekker de ruimte heb. En naast de kleur op de muur wil ik het alleen nog even aankleden met wat nieuwe planten wat ik voorheen ook had.

Voor de rest wil ik zodra de muur geschilderd is, een aantal gouden en rotan accessoires aan de muur. Ik zat te denken om verschillende spiegeltjes aan een kant op te hangen met rotan details en gouden lijstjes met leuke prints en ontwerpen van mezelf erin. Ik zoek nog even wat handige inspiratie en tips hoe je een muur het beste kunt inrichten met items zodat ik niet straks mijn hele muur vol boorgaten heb omdat ik er dan toch niet helemaal zeker van ben, haha. Herken je dat?


Bron Unsplash

Verander jij vaak de kleur van de muur?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram