Een nieuw jaar, gezonder & meer variatie!

Een nieuw jaar, gezonder & meer variatie!

Soms heb je van die situaties dat je benieuwd bent naar andermans mening of ervaring. Bijvoorbeeld wanneer je ergens wilt gaan eten en je bent nog niet bekend met het restaurant. Of wat dacht je als je een dure uitgave wilt doen en je zeker wilt weten of je er goed aandoet om bij die ene webshop te bestellen.

Ik ben zelf iemand die heel erg vaak naar beoordelingen en reviews van andere kijkt voor ik bijvoorbeeld ergens wat ga eten of drinken in een plaatst waar ik nog niet bekend ben. Ik ben nou eenmaal een moeilijke eter en extra reacties van andere geven mij dan altijd meer vertrouwen. En als ik op een webshop kom waar ik zelf nog niet eerder van heb gehoord, vind ik het ook altijd prettig om eerst even onderzoek te doen wat anderen er van vinden. Want hoe vaak hoor je achteraf van mensen dat ze wel is een product niet geleverd krijgen, of dat iets stuk is. Mijn tip is dan ook altijd vooraf research te doen!


Bron Unsplash – Alex Lvrs

En ik denk ook dat de meeste mensen dat tegenwoordig wel doen. We zijn met ze alle wat voorzichtiger en dat is ook goed want er wordt op het internet ontzettend veel aangeboden. Iets waar ik de laatste tijd veel oor naar heb zijn maaltijdboxen. En dit leek mij een uitstekend idee om in het nieuwe jaar verder op in te gaan, want we willen natuurlijk in een nieuw jaar nog gezonder en gevarieerder gaan leven. Althans ik! In mijn omgeving zijn er namelijk een aantal die gebruik maken van maaltijdboxen en ik hoor er telkens goede verhalen over. Ik zelf werk namelijk veel en er zijn genoeg dagen dat je echt geen zin hebt om weer naar die winkel te gaan, weer een gerecht uit te kiezen, of geen zin hebt in die standaard maaltijden die ik al wekelijks eet. Het afgelopen jaar viel ik namelijk ontzettend vaak in herhaling en dat wil ik eigenlijk voorkomen. Daarom ben ik mij ook gaan verdiepen in maaltijdboxen en zo ontdekte ik een aantal boxen die mij wel interessant leken en passen bij mijn leefstijl.


Bron Unsplash – Monika Grabkowska

Voor mij moet een maaltijdbox namelijk aan een aantal eisen wel voldoen. Ik eet vegetarisch, zoveel mogelijk biologisch en het liefst zo gezond mogelijk. Er zijn ontzettend veel boxen op de markt, dus het is wel even zoeken wat er bij je past. Ik kwam bij Ekomenu terecht die een gezonde maaltijdenbox aanbied met liefde voor mens en natuur vol biologische ingrediënten, puur natuur en vaak direct van de boer. Je hebt de keuze uit 25 gerechten en bevatten veel verse groenten. Ik werd enthousiast. Het is natuurlijk logisch dat je wel wat duurder uit bent met een maaltijdenbox, maar je wint hiermee gezonde en gevarieerde maaltijden, en dat heb ik er dan voor over. Voor mij was dan de volgende stap om alle Ekomenu reviews van andere te lezen voor ik een besluit ga maken. Dit is weer een product wat ideaal leent om de meningen en ervaringen van anderen te lezen.


Bron Unsplash – Dovile Ramoskaite

Nog een maaltijdenbox die ik tegenkwam is van Versh.nl. Een stukje goedkoper dan Ekomenu en ook zouden de recepten nog iets simpeler zijn wat natuurlijk weer ideaal is wanneer je al een drukke dag achter de rug hebt en je eigenlijk geen zin meer hebt om lang in de keuken te staan. Bij Versh heb je ingrediënten voor 3 verschillende maaltijden en zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden met lokale producten. Ook voor deze maaltijdenbox is het ideaal om de ervaringen te lezen en daarom heb ik mij verdiept in de Versh.nl reviews van andere!

Kortom de eerste stappen zijn gemaakt, een maaltijdbox zou voor mij een ideale manier zijn om weer wat meer gerechten te kunnen ontdekken, nieuwe producten te gebruiken en wat gevarieerder te gaan leven. Voor mij een goed voornemen voor in het nieuwe jaar! En juist zo handig om alle beoordelingen van andere te zien, je zet alle plus en min punten, voor en na delen bij elkaar en dat maakt uiteindelijk de keuze een stuk makkelijker!


Heb jij ervaring met een maaltijdbox?
Zoek jij ook naar beoordelingen en reviews van andere?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram