Een mooie huid begint bij een goede nachtrust!

Een mooie huid begint bij een goede nachtrust!

bed

Slapen is stap 1 als het gaat om een goed verzorgd uiterlijk en een dag vol energie. Een avondje slecht slapen tekent al snel en merk je gedurende de hele dag. Zorg er daarom gewoon voor dat je goed kunt slapen door een fijne slaapplek, genoeg ventilatie en een heerlijk bed.

Een goed matras is heel belangrijk als het gaat om een goede nachtrust, het is namelijk wel de plek waar je elke dag weer terecht moet om wat uurtjes door te brengen. Een goed bed is daarnaast ook nog is belangrijk voor je lichaam, je houding en je gewrichten. Dit artikel is misschien handig voor de dames die straks op zichzelf gaan wonen of gewoon een nieuw bed/matras nodig hebben!

Heerlijk slapen vraagt daarom om een goede matras. Maar wanneer is een matras de juiste? Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals lichaamsbouw, allergieën, fysieke klachten en persoonlijke voorkeuren.Om de juiste keuze te maken heeft Auping een Matraswijzer die je kunt helpen bij het zoeken naar het juiste matras wat het meeste geschikt is voor jouw. Dankzij dit advies voorkom je een miskoop en kun je optimaal genieten van een goede nachtrust.

wijzer2Ik heb zelf de test even gedaan en moest aangeven wat voor persoon ik ben qua gewicht en lengte of ik allergie heb, en of ik het belangrijk vind dat het matras  voldoet aan wensen als wasbaarheid en fysieke klachten of prijs. Kortom zo kun je van een paar simpele vragen het  matras vinden wat geschikt is voor jouw.

Naast de mastraswijzer heeft Auping ook een groot aanbod van boxsprings, Kasten & accessoires  en Bedtextiel om je aankoop direct helemaal compleet te maken.Ik vind slapen zelf heel belangrijk en merk ook wanneer ik slecht slaap dat mijn hele dag verstoord is. Naast een goed matras vind ik daarom de ruimte ook heel belangrijk, goede ventilatie en een ruimte die niet te druk is.  Een goede nachtrust betekent vaak een goede dag!

bed2

 Heb jij een goed matras om voldoende je nachtrust te pakken?
Hoeveel uur slaap jij gemiddeld?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram